Ovo su najbolja kremasta rumenila, prema vizažistici

Foto: Promo/essence.eu/kikocosmetics.com/beauty-garden.hr/dm.hr/sephora.fr/maxfactor.com/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PROLJEĆE i ljeto mnogi u svojoj make-up rutini zamijene rumenila u kamenu s kremastima ili tekućima. Ljeti se uglavnom nosi laganiji i prozračniji make-up, a s njime ruku pod ruku idu i kremasta i tekuća rumenila, ali i bronzeri. Obratili smo se profesionalnoj vizažistici Andrei Leko da nam otkrije svoje favorite kada su u pitanju kremasta rumenila.

Osim što nam je otkrila omiljena kremasta i tekuća rumenila, podijelila je s nama i prednosti i načine korištenja istih. "Za razliku od klasičnih rumenila u kamenu, kremasta će predivno sjesti na vaše jagodice, čak i ako nemate savršen ten i ako nemate tekući puder", istaknula je prvu prednost. 

Dodala je da se prilikom aplikacije ne treba bojati pretjerivanja pri nanošenju. Naime ova se rumenila mogu jednostavno nanijeti i prstima, a jednako tako je i lako pokupiti ili utapkati višak. "Većina tekućih rumenila se lako koristi i na usnama te nerijetko ima njegujuće sastojke", navela je i posljednju prednost. Prenosimo njezine favorite.

essence Baby Got Blush rumenilo u stiku

Kao najpovoljniju opciju i svog prvog favorita izdvaja essence Baby Got Blush rumenilo u stiku. Naglašava da iako ima svega dvije nijanse, ovo rumenilo daje lijep sjaj i suptilnu boju, a cijena mu je povoljna. 

essence Baby Got Blush rumenilo u stiku, 5.5 g, 3.10 € (23.36 kn)

Kiko Milano Velvet Touch Creamy Stick Blush

"Ovo Kiko rumenilo u stiku dokazalo se kao trajno, pigmentirano, a ima i dodatak sjajnih čestica", izdvojila je Andrea drugog favorita. Kiko rumenilo dolazi u pet nijansi, od nježne ružičaste do koraljnih i breskvastih nijansi. Formula rumenila je obogaćena uljem afričkog oraha i umirujućim ekstraktom pistacija. Pruža sjajni završetak na koži. 

Kiko Milano Velvet Touch Creamy Stick Blush, 11.99 € (90.34 kn)

Dr. Pawpaw Peach Pink Balm

Kao treću opciju lijepog kremastog rumenila Andrea je izdvojila Dr. Pawpaw. "Dr. Pawpaw u nijansi Peach Pink za ultimativno zdrave obraze, uz breskvastu nijansu i njegujuće sastojke, usput će tonirati i usne", ispričala je. Ovo rumenilo ima sjajnu formulu, daje breskvasti ton obrazima i usnama. U sebi sadrži i papaju, aloe veru i maslinovo ulje. 

Dr. Pawpaw Peach Pink Balm, 25 ml, 7.83 € (59 kn)

Max Factor Miracle Pure Infused tekuće rumenilo

Favorit joj je i novo Max Factor Miracle Pure Infused tekuće rumenilo. Dolazi u četiri nijanse, a kod nas su dostupne tri, i ima hijaluronsku kiselinu u sebi. Andrea kod ovog rumenila ističe divan sjajni finiš koji i mi možemo potvrditi jer ga posjedujemo i odlično nam je. 

Ovo rumenilo ima vegansku formulu i uz hijaluronsku kiselinu sadrži i skvalen te hidratantni kompleks za svjež izgled i dugotrajan sjaj. Rumenilo omogućuje hidratizaciju lica uz dodatak pigmentirane boje koja se lako blenda. 

Max Factor Miracle Pure Infused tekuće rumenilo, 15 ml, 14.90 € (112.26 kn)

Nudestix Nudies Bloom

Nadalje, u kategoriji kremastih rumenila preporučuje i ona od brenda Nudestix. "Nudestix rumenilo s kistom na drugoj strani olakšat će ljubiteljima koji ne preferiraju nanos prstima, a uz svjež i blistav finiš, ne sadrži sulfate ni parabene", istaknula je. 

Ova rumenila u stiku savršena su za stvaranje svježeg i prirodnog make-up izgleda, a daju blistavost obrazima. Rumenilo je dostupno u osam nijansi. 

Nudestix Nudies Bloom, 7 g, 33.90 € (255.42 kn)

Armani Neo Nude A-Blush 

Na kraju je izdvojila high-end kremasto rumenilo brenda Armani. "Za kraj sam odabrala luksuz u bočici, koje nudi no make-up efekt, to je Armani A-blush koji dolazi u bočici s aplikatorom", rekla je. Ovo Armanijevo rumenilo pojačava boju jagodica i daje efekt zdravog sjaja.

Tekuća tekstura rumenila omogućuje precizno doziranje na ciljana područja. Ovo tekuće rumenilo odgovarat će svim tonovima kože, tako da ga svaka žena može koristiti i uživati ​​u zdravom sjaju koji donosi. Kristalna bočica ima pjenasti aplikator zakošenog vrha za jednostavno korištenje.

Armani A-Blush, 3.9 ml, 46 € (346.58 kn)

Kremasta rumenila se lijepo stapaju s kožom, lako se blendaju, a daju prirodan sjaj i rumenilo obrazima. Idealna su za ljetne mjesece tako da ovoga ljeta posegnite za kremastim rumenilima i zablistajte. 

Pročitajte više