U potrazi ste za sušilom za kosu? Pronašli smo jedan top model na velikom sniženju

Foto: Amazon.de, sve.hr, edigital.hr, bazzar.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo ponudu sušila za kosu te odabrali popularne modele koji ne koštaju više od 500 kuna i dobili su visoku ocjenu. Na našoj listi možete pronaći modele idealne za put, kao i one koji će štititi vašu kosu od topline dok je oblikujete. Pronašli smo jedan model na popustu od čak 48 %. 

Ove smo modele izabrali. 

Revlon sušilo za kosu Perfect Heat Smooth

Revlon sušilo za kosu Perfect Smooth ima ionsku tehnologiju. Negativni ioni pomažu u održavanju neutralnog naboja na površini kose te ju ostavljaju glatkom i smanjuju vlažnost i statičnost. Snaga motora mu je 2000 W te ima tri brzine podešavanja, opciju hladnog zraka te duljinu kabela od 1.8 metara. 

Dobilo je ocjenu 4.3 te smo ga pronašli na popustu od 30 % u trgovini sve.hr i cijena mu je 269.43 kune. 

Možete ga pogledati ovdje


Remington D240000 sušilo za kosu

Ovo sušilo idealno je za one koji traže malen i kompaktan uređaj namijenjen čestim putovanjima. Snaga motora mu je 1400 W te ima dvije kombinirane razine grijanja i puhanja, kao i preklopnu ručku. Dobilo je ocjenu 4.4 te smo ga pronašli na stranici Amazon.de sniženog za 20 %, gdje mu je cijena 120 kuna. 

Možete ga pogledati ovdje


Philips Series 3000 BHD350/10 sušilo za kosu

Sušilo za kosu Philips serije 3000 s nastavkom ThermoProtect ima motor od 2100 W te šest različitih stupnjeva grijanja i brzine, kao i postavku hladnog zraka. ThermoProtect dodatak miješa topli i hladni zrak za svakodnevnu njegu. Snažni ionski sustav stvara do 20 milijuna iona po sušenju.

Ovaj Philips fen dobio je ocjenu 4.4, a pronašli smo ga po cijeni od 174 kune u trgovini Extreme Digital. 

Možete ga pogledati ovdje


Remington Keratin Protect sušilo za kosu

Keratin Protect sušilo štiti kosu dok je istodobno i oblikuje. Postiže to pomoću trostruke zaštite od oštećivanja, koja se sastoji od mikroregeneratora u prstenu koji sadrži karite i bademovo ulje, generatora iona te rešetke sa slojem keramike. Ima postavke za tri temperature i dvije brzine rada, kao i opciju hladnog puhanja, te mu je dužina kabela 3 metra. Snaga motora mu je 2200 W. 

Dobilo je ocjenu 4.4 te impresivnu brojku od preko 60.000 recenzija koje su većinom pozitivne. Pronašli smo ga u trgovini Bazaar po cijeni od 429 kuna.

Možete ga pogledati ovdje


Braun Satin Hair 7 hair dryer HD 710

Braun Satin Hair 7 sušilo za kosu razvijeno je za zdravo sušenje bez oštećenja kose te ima kontinuiranu i preciznu kontrolu temperature. Optimalno kalibriran ventilator dovodi do ravnomjerne raspodjele topline i sprječava vršnu toplinu i dehidraciju. Sušilo je također opremljeno ionskom tehnologijom. Snaga motora mu je 2200 W. 

Dobilo je ocjenu 4.5 te preko sedam tisuća recenzija. Pronašli smo ga na stranici Amazon.de na sniženju od 48% te mu je cijena sada 233.31 kunu. 

Možete ga pogledati ovdje

Pročitajte više