Ovim nadzornim kamerama može se upravljati i putem glasovnog asistenta

Foto: Press/hr.assmann.shop

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ASSMANN grupa predstavila je nove modele nadzornih kamera za vanjsku i unutarnju upotrebu. Svi modeli mogu biti integrirani u ambijente pametnih kuća, a njihova aktivacija moguća je pomoću glasovnog asistenta. 

Kamere su opremljene detektorima pokreta, imaju širokokutni objektiv, čime pokrivaju veće područje i imaju dnevni i noćni način snimanja. 

"U Assmannu uvijek nastojimo pratiti sve trendove u tehnologiji kako bi našim klijentima ponudili sigurne i kvalitetne uređaje s jednostavnim načinom korištenja. Stoga smo razvili četiri nova modela nadzornih kamera koje garantiraju maksimalnu sigurnost. Kamere su proizvedene prema primjerima najmodernijih tehnoloških standarda te se mogu koristiti u svim interijerima i eksterijerima", istaknula je Lidija Mikuš, generalna direktorica hrvatske podružnice međunarodne tvrtke Assmann.

Lako se integriraju u sustave pametnih kuća

Novi modeli Digitus nadzornih kamera prikladni su za garažu, dječju sobu i vanjski vrt, a zbog modernog minimalističkog dizajna lako se uklapaju u sve interijere i eksterijere. Vanjski su pak modeli zamišljeni i kao LED svjetla. 

Lako se integriraju u sustave pametnih kuća te je njima moguće upravljati preko internet aplikacija na mobilnim uređajima ili direktnom kontrolom pomoću glasovnog asistenta. Tako korisnici mogu pratiti trenutno stanje u njihovim objektima. 

Sva četiri predstavljena modela kamera Assmannovog brenda Digitus imaju integrirani detektor pokreta, a u slučaju da se aktivira, kamere u nekoliko sekundi šalju push notifikaciju korisnicima. 

Nova serija Digitus nadzornih kamera nudi dva modela vanjskih kamera, jednu ulaznu kameru i zvono te jednu kameru za interijer. Modeli kamera za vanjski prostor objekta razlikuju se po tehničkim specifikacijama i dizajnu. 

Pogledajte sve nove modele i cijene:

Digitus Smart Full HD vanjska kamera s LED reflektorom, cijena je 887.50 kn (117.52 €)
Digitus Smart Full HD PT unutarnja kamera s automatskim praćenjem, cijena je 485 kn (64.24 €)
Digitus Smart Full HD PT vanjska kamera s automatskim praćenjem, cijena je 753.75 kn (99.74 €) 
Digitus Smart Full HD kamera za zvono na vratima s PIR senzorom pokreta, cijena je 1046.25 kn (138.54 €) 

Pročitajte više