Ovo ulje za kosu hit je na TikToku. Mnogi tvrde da im je kosa gušća i brže raste

Foto: mielleorganics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO STE na TikToku, gdje kreatori preporučuju razne proizvode za njegu kose od kojih im je ona ljepša, bujnija i zdravija, onda ste zasigurno čuli za ovo viralno Mielle ulje. Ako niste i zanima vas proizvod koji je prema mnogim recenzentima odličan za tjeme i poticanje rasta kose te uživa nevjerojatnu pozornost na društvenim mrežama - nastavite čitati. 

Ružmarinovo i kokosovo ulje u zadnje vrijeme vode bitku o tome koje je bolje za njegu tjemena te poticanje rasta zdrave i bujne kose. Odgovor je da su oba dobra, ali i da neće svima odgovarati te je potrebno neko vrijeme i isprobavanje različitih proizvoda dok ne nađete one koji su dobri za vašu kosu.

Naime, svatko ima drugačiju kosu i drugačiju situaciju na tjemenu. Netko ima tanku kosu, netko ima gustu, netko se bori sa svrbežom na tjemenu, dok je onome drugome masno itd. Ako ste u potrazi za proizvodom koji pomaže kod suhog vlasišta te potiče rast kose, moglo bi vas zanimati ovo Mielle ulje. 

Može se koristiti na tri načina

Ulje sadrži ružmarin, ricinus i metvicu i namijenjeno je stimuliranju rasta i gustoće kose. Na službenoj stranici kažu da njeguje folikulu dlake, zaglađuje ispucale vrhove i pomaže kod suhog vlasišta. Također, kažu da ovo ulje koristi prirodne, organske sastojke i eterična ulja.

Može se koristiti na tri načina: kao tretman za njegu tjemena, za dnevnu upotrebu i za njegu ispucalih vrhova. Ako se koristi za njegu tjemena, onda je potrebno podijeliti kosu na četiri dijela i umasirati malu količinu ulja, raščešljati kosu te ju stilizirati kao što i inače radite. 

Za dnevnu upotrebu isto se nanese mali dio na tjeme i raščešlja prema vrhovima. Ako želite njime njegovati ispucale vrhove, onda ga je potrebno na njih nanijeti i staviti prozirnu foliju ili kapu za kosu i ostaviti da djeluje 10 minuta. Potom ga je potrebno isprati i nastaviti sa šamponiranjem.

Samo da napomenemo da ovo ulje nije novo i bilo je viralno na TikToku još i prošle godine, ali je nastavilo i u ovoj uživati svoju popularnost. Prema TikToku ispada da ga gotovo svi koriste, vjerojatno nema videa o njezi kose i rutini koji ga ne spominje kao jedan od koraka.

@natakochn deep oiling babe, deep oiling 🤌🏼✨#hairtok #hairoil #rosemaryoil #mielleorganics #hairoiling #hairtreetment #hairloss #hairgrowth ♬ original sound - 🎧<𝟛
@mattrandon USE THIS NOT THAT HAIRCARE EDITION!😱 (follow for more!💗) #haircare #haircareroutine #hairtok #hairtips #haircaretips #hairgrowth #hairproducts #hairtutorial ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited
@alixearle this & more linked in bio 🤍🫶🏼 #amazonfinds #2022products #rspartner ♬ original sound - alix earle

Mnoštvo pozitivnih recenzija

Osim toga, ovo ulje na brojnim stranicama koje ga prodaju ima mnoštvo zadovoljnih kupaca i visoke ocjene. Samo npr. na njemačkom Amazonu ima preko 48.000 recenzija i ocjenu 4.3.

"Ovo je najbolje ulje koje sam do sada isprobala","Odlično za borbu protiv suhoće i lomljenja, pomaže mojoj kosi da bude gušća i brže raste, održava moje vlasište zdravim i hidratiziranim. Najbolje ulje koje imam", "Ovo je prvi put da ga koristim i u roku od dva tjedna primjećujem rast nove mlade kose", "Već primjećujem da mi raste nova kosa nakon par korištenja", "Koristim ga nekoliko mjeseci i rezultati su sjajni. Moja kosa ne ispada više toliko i raste brže", neki su od pozitivnih komentara kupaca. 

Ovo ulje možete naručiti preko iHerb stranice gdje bočica od 59 ml košta 14.26 eura (107.45 kn), Lookfantastic stranice, gdje košta 12.95 eura (97.57 kn), BeautyBay stranice, gdje košta 13 eura (97.95 kn), na njemačkom Amazonu, gdje košta 14.20 eura (106.99 kn).

Pročitajte više