Ovo višenamjensko ulje ima mnogo pozitivnih recenzija. Košta manje od 13 eura

Foto: amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKOĆ su proizvodi za njegu kože bili cijenjeni isključivo zbog svojih formula. Danas se pažljivo razmišlja ne samo o sastojcima nego i o bočicama, staklenkama i tubama u kojima se nalaze. 

Zahvaljujući TikToku, mnogi su proizvodi stekli popularnost, pa tako ulje brenda Bio-Oil danas ima 162.2 milijuna pregleda. Na Amazonu ima više od 71.000 recenzija s pet zvjezdica.

Smanjenje pojave strija, ožiljaka i neujednačenog tona kože

Godine 1987. Bio‑Oil je prvi počeo koristiti ulje za poboljšanje izgleda ožiljaka i strija. No čini se da je pravu popularnost stekao tek sada. Bio-Oil ima jedinstvenu formulu posebno dizajniranu za optimalnu apsorpciju na svim tipovima kože, čak i na onima koji su vrlo osjetljivi, piše Well+Good.

"Bio-Oil je dovoljno nježan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu, jer mu je glavna svrha optimizirati funkciju kožne barijere vlage dodavanjem prirodno prisutnih ulja koja pomažu u zadržavanju sadržaja vode", rekla je dermatologinja i partnerica Bio-Oila Tiffany J. Libby.

Originalno ulje koristi purcellin ulje, koje oponaša prirodne lipide prisutne u barijeri vlage, kao i ulje lavande, prirodni antiseptik koji pomaže umiriti i smiriti kožu.

Koliko god hidratantno ulje bilo, ono po čemu je Bio-Oil doista poznat jest njegova navodna sposobnost da umanji pojavu ožiljaka. Korištenje Bio-Oila može pomoći u smanjenju pojave strija, ožiljaka i neujednačenog tona kože.

Jedna je korisnica na Amazonu rekla da ga koristi godinama i da joj je pomogao da ožiljak od operacije na njezinom zapešću gotovo potpuno nestane, a drugi su pisali da je "riješio većine ožiljaka od akni u roku od dva mjeseca".

Bočica ulja od 60 ml košta 12.20 € (91.92 kn), a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više