Ovu marku nakita vole Kendall, Hailey i Rosie Huntington-Whiteley

Foto: Shutterstock/libertylondon.com/net-a-porter.com/bypariah.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BRITANSKI brend nakita By Pariah ušao je u svakodnevnu uporabu bogatih i slavnih, a manekenka Kendall Jenner obožava njihove naušnice.

Njihov nakit je također viđen na drugim poznatim osobama kao što su Rosie Huntington-Whitely, Hailey Bieber, Emma Corrin, Thandie Newton, Jessica Alba i Katie Holmes. Brend je osnovala dizajnerica Sophie Howard 2016., a marka je specijalizirana za fini nakit koji slavi prirodne materijale.

Iako će se lijep dizajn i dobra kvaliteta uvijek prodavati, dio privlačnosti By Pariah leži u njegovoj sposobnosti da stvori komade koji su upečatljivi i na neki način bezvremenski. Marka se temelji na tri ključne stvari: dugovječnosti, vještoj izradi i održivosti.

The Curve Hoop naušnice (trenutno su rasprodane)

Kendall je velika obožavateljica ovih The Curve Hoop naušnica, a javno ih je nosila u više navrata, pokazujući svestranost i nosivost brenda.

Kako časopis Harper's BAZAAR navodi, ime brenda inspirirano je izvješćem u National Geographicu o područjima Pariah na Karibima. Koriste samo najbolje prirodne resurse, 100 posto reciklirano zlato ili čisto srebro, kao i neobrađeno prirodno drago kamenje i dijamante.

Naušnice, cijena je 312.50 € (2354.53 kn) 

Ove naušnice u obliku kapljice izrađene su od recikliranog zlatnog vermeila. 

Prsten The Curve, cijena je 204.91 € (1543.89 kn)

The Curve prsten je uočen na Rosie Huntington-Whiteley, pa nije ni čudo da je to jedan od najprodavanijih komada brenda. Minimalistički i klasičan, izliven je od recikliranog zlatnog vermeila. Možete ga nositi samog na srednjem prstu ili u kombinaciji sa sličnim stilovima.

Ogrlica, cijena je 205 € (1544.57 kn)

Ova je ogrlica izrađena od čistog srebra obloženog 14-karatnim zlatnim vermeilom, ima fini lančić i skulpturalni privjesak u visoko poliranoj završnici.

Njihov nakit možete vidjeti ovdje i na web stranici Net-a-Porter.

Pročitajte više