Ovu maskaru preporučuju brojni kupci, a hit je i među slavnim osobama

Foto: Shutterstock/nordstrom.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je riječ o naglašavanju očiju, ništa ne može nadmašiti dobru maskaru koja pruža volumen, duljinu i izdržljivost. Ako tražite upravo takav proizvod, onda morate isprobati kultnu maskaru Lancôme Hypnôse Drama.

Ova maskara već godinama krasi trepavice brojnih slavnih ljepotica, uključujući Kathy Hilton, princezu Kate Middleton, Kylie Jenner i Kendall Jenner. Nije stoga čudno što Hypnôse Drama uživa status jedne od najomiljenijih maskara na tržištu.

Četkica maskare, oblikovana poput slova S, omogućuje glatko i ravnomjerno nanošenje na svaku trepavicu. Rezultat su mekane trepavice.

Hypnôse Drama Instant Volumizing Mascara, cijena na sniženju je 16.34 eura

Osim poznatih osoba, ovu maskaru obožavaju i drugi kupci

Oduševljeni korisnici ovu maskaru jednostavno obožavaju. "Prvi put sam je isprobala i nisam znala što očekivati. Ostala je postojana cijeli dan na otvorenom, čak i u vodi", napisao je jedan kupac. Dugogodišnja obožavateljica maskare svjedoči: "Kupujem je već 16 godina i nisam našla ništa bolje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.