Papirnata božićna drvca bit će veliki hit ove godine. Ova su najljepša

Foto: zarahome.com/hm.com/etsy.com/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA MNOGE je kupnja klasičnog, pravog, božićnog drvca tradicija bez koje blagdani ne bi bili potpuni. No za one druge pravo drvce je - gnjavaža. Iglice posvuda, konstantno čišćenje i tu je taj element pikavosti borovih iglica kada ih u prolazu slučajno dotaknete. Ako pak imate ljubimce, npr. mačke, problem s pravim drvcem postaje još veći.

Upravo zato se mnogi okreću umjetnim božićnim drvcima, ali ako su vam dosadila, pronašli smo nekoliko jako lijepih opcija koje su izrađene od papira. Oko njih nema puno brige, a podjednako će unijeti duh blagdana u dom kao i živo drvce. Ne sumnjamo da će ove godine biti veliki hit.

Zara Home

Zara u ponudi ima divno ukrasno papirnato božićno drvce s postoljem koje dolazi u dvije veličine - maloj i velikoj. Ono visoko se može pohvaliti visinom od 160 cm i širinom od 50 cm, dok je malo visoko 50 cm, a široko 20 cm. Veće drvce je u dolasku, dok se manje već može kupiti. 

Veliko ukrasno papirnato božićno drvce s postoljem, u dolasku
Malo ukrasno papirnato božićno drvce s postoljem, 59.99 eura (451.99 kn)

H&M

Prekrasno božićno drvce izrađeno od papira našli smo i u H&M-u. Dolazi u dvije visine, 23 cm ili 32 cm. Ovo niže je zgodno za postaviti na npr. komodu, noćni ormarić ili policu. Dolazi u nekoliko boja, a nama se najviše svidjela opcija u tamnozelenoj.

Papirnato božićno drvce, 23 cm, 9.99 eura (75.27 kn)

IKEA

U IKEA-i smo našli jedno jako kul i nešto drugačijeg izgleda od gornjih opcija. Naime, njega se za razliku od gorespomenutih može ukrasiti božićnim ukrasima poput kuglica ili nekih drugih visećih dekoracija. Visoko je 50 centimetara pa može biti zgodna opcija za manje prostore. 

Papirnato božićno drvce, 10.60 eura (79.90 kn)

Etsy

Na Etsyju se isto mogu naći jako lijepe varijante papirnatih božićnih drvca u raznim bojama. Izdvojili smo dvije manje opcije niže. 

Set od tri manja papirnata drvca, cijena na sniženju je 20.26 eura (152.65 kn)
Malo papirnato božićno drvce, od 10 cm i od 9.90 eura (74.59 kn)

Pročitajte više