Pat McGrath je predstavila novi proizvod na Met Gali

Foto: patmcgrath.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE dva tjedna je održana Met Gala na kojoj je britanska vizažistica i vlasnica kozmetičkog brenda Pat McGrath predstavila nove ruževe za usne a da to javnost uopće nije znala. U pitanju su ruževi u velikoj olovci naziva Dramatique Mega Lip Pencil, a dostupni za kupnju bit će u petak, 31. svibnja.

"Već znam koje kupujem"

Među gostima Met Gale koji su nosili ovaj ruž bile su Naomi Campbell i Tyla. Proizvod je dizajniran posebno da pruži intenzivnu boju i dugotrajnost uz ugodan osjećaj prilikom nošenja. Ruževi će biti dostupni u 12 nijansi, većinom crvenih i ružičastih. Iz brenda ističu kako je ruž kremaste teksture.

"Želim ih sve", "Sve su ove nijanse prekrasne", "Moj bankovni račun plače", "Jedva čekam recenzije", "Jako sam uzbuđena. Opsjednuta sam ruževima u olovci", "Već znam koje kupujem", "Jedva ih čekam isprobati", glase neki od komentara na Instagramu vizažistice.

Ruževi će biti dostupni po cijeni od 33 eura, a više možete doznati ovdje.

Pročitajte više