"Pažljivo biram novog vlasnika jer nije sve u novcu": Oglas za Peglicu je hit

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase i naišli na oldtimer primjerak Fiat 126 automobila, poznatijeg pod imenom Peglica. Prodaje se za 6970 € (52.497 kn).

U oglasu navode da se radi o rijetkom primjerku kako u Hrvatskoj tako i na svjetskim cestama. Radi se o autu iz privatne kolekcionarske zbirke modela te navode da se "teška srca rastaju od nje". No za utjehu im ostaje jedna, samo u drugoj boji. 

Vozilo posjeduje originalnu dokumentaciju od dana kupovine, a to je bilo 26.6.1981. godine. "Godinu dana nakon odlaska druga Tita... kako se kaže ono dok jednom ne smrkne, drugom ne svane", napisali su u oglasu.

Peglica je prešla samo 9900 kilometara, za što postoji ispis s tehničkog pregleda. 

"Sve je na svom mjestu kao što je i bilo prije 40 godina, kad je proizvedena"

Automobil je u originalnom stanju i ne traži daljnja ulaganja. "Privlači pozornost gdje god se pojavite, kako grubljeg tako i nježnijeg spola, ali uglavnom najbolje je kad ste sami u njoj i uživate", piše oglašivač.

Oprema je ista kao u to vrijeme i oglašivač navodi da je "sve je na svom mjestu kao što je i bilo prije 40 godina, kad je proizvedena."

"Otkako vozim ovaj auto, muškarci me mrze, a žene me vole... tako da mu pažljivo biram novog vlasnika jer nije sve u novcu", zaključuje.

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više