Plavuše su opet u modi. Evo koje zvijezde su to dokazale

Foto: Profimedia/lijepa.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOJA za kosu koja se ovog proljeća masovno nosi je pješčano plava. Ona je najsličnija prirodnoj plavoj boji kose. Dosad smo je mogli vidjeti na brojnim slavnim osobama, uključujući Zendayu i Lanu Del Rey. Frizerka Tracey Cunningham izjavila je za Byrdie kako je Del Rey sama ovu boju nazvala desert blonde, odnosno pustinjski plavom.

Do rezultata ćete doći uz puno njege i strpljenja

Nova boja kose Lane Del Rey iznenadila je mnoge jer je već dugo viđamo u tamnijim nijansama smeđe iako je prirodna plavuša. Ovako se na neki način "vratila korijenima". Naime, plavokosa je bila na samom početku karijere, prije nego što se proslavila s Born to Die.

Ovu boju kose nosi i Zendaya, koja je njome privukla pozornost tijekom promocije svog filma Challengers. Pustinjsko plava nalazi se točno u sredini spektra plave, nije previše hladna ni previše topla, stoga će dobro pristajati većini ljudi.

Cunningham pojašnjava da plava kosa može pristajati svakome, samo je potrebno pronaći odgovarajuću nijansu. Iako pustinjsko plava pristaje većini, možda nije za vas, ali svaki pouzdani frizer može prilagoditi formulu kako bi odgovarala vašim jedinstvenim podtonovima.

Ako, poput Del Rey, prelazite iz tamne boje u pješčano plavu, budite strpljivi jer ćete vjerojatno morati ponavljati bojenje dok ne postignete željenu nijansu. Transformacija kose Lane Del Rey trajala je tri dana, a Cunningham kaže kako je koristila "puno Olaplexa" kako bi očuvala zdravlje kose. Kao ključan proizvod navela je Olaplex No. 1 Bond Multiplier.

Olaplex Bond Multiplier komplet, Lijepa.hr, 106.13 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.