Počela su velika zimska sniženja. Ovo je naših 10 favorita za dom

Foto: emmezeta.hr/xxxlesnina.hr/prima-namjestaj.hr/hm.com/mango.com/reserved.com/zarahome.com/bonami.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UREĐENJE doma može biti prilično zabavno iskustvo - posebno ljubiteljima uređenja interijera. Razgledavanje ponuda, slaganje Pinterest boardova, stavljanje stvari u košaricu (bilo fizičku ili online) opuštajuće je iskustvo za mnoge, ali konačni iznos često može pokvariti zabavu. 

Stoga, idealno vrijeme za kupnju je onda kada cijene padnu, kao npr. sada kada su stigla zimska sniženja u gotovo sve trgovine, pa tako i one za dom. Modna sniženja smo već pokrili, a sada ćemo se fokusirati na komade za dom. Bilo da ste u potrazi za nekom sitnicom ili većim komadom, sada je idealno vrijeme za nabavku.

Mnoge trgovine poput Lesnine, Emmezete, Prime, Manga, Reserveda, Zare i drugih snizile su cijene raznim komadima za dom. Pregledali smo njihovu ponudu i izdvojili deset komada za koje smatramo da se isplate ugrabiti na ovom sniženju.

U Emmezeti nam se prilično svidio ovaj trosjed u nježnoj ružičastoj boji kojem je cijena snižena za 29% pa sada košta 460 eura. 

Chef trosjed rozi, 221x85x72 cm, Emmezeta, cijena na sniženju je 459.99 eura (3465.79 kn)

Tepisi znaju biti prilično skupi pa ih se isplati kupiti na popustu. Nama se svidio ovaj marke Dieter Knoll kojem je cijena snižena za 54% pa sada košta 60 eura. Dimenzije su mu 80 x 150 cm, a možete ga naći u Lesnini. 

Tepih Dieter Knoll, 80x150 cm, Lesnina, cijena na sniženju je 60 eura (452.07 kn)

Servis za jelo može biti i jako dobar poklon nekome za useljenje, ali svakom kućanstvu dobro dođe i jedan ekstra. Ovaj 28-dijelni bijele boje našli smo na sniženju u Lesnini, cijena mu je snižena za 37% pa sada košta 75 eura. 

Kombi servis Novel, 28-dijelni, Lesnina, cijena na sniženju je 75 eura (565.09 kn)

U Primi se može naći dosta komada na sniženju, a nama je za oko zapela ova kuhinja blok. Ima 260 cm, a dolazi u krem boji. Idealna je za manje prostore poput apartmana ili vikendica. Cijena joj je snižena za 51% pa sada košta 619 eura. 

Kuhinja blok 260 cm, Rita hrast/krem, Prima, cijena na sniženju je 619 eura (4663.85 kn)

U H&M-u se može naći dosta manjih komada za dom na sniženju, a mi izdvajamo ovu vješalicu za vrata crne boje. Ovakve vješalice zgodan su način za pohranu ručnika, ali i odjeće. Cijena joj je snižena za 52% pa sada košta 15.99 eura. 

Vješalica za vrata, H&M, 15.99 eura (120.47 kn)

Posteljina može biti prilično skupa stavka, a valja imati više setova u ormaru. Idealno za napraviti zalihe je kada je na sniženju. Mi smo ovu našli u Mangu i odmah nas je osvojila, taman je idealna za nadolazeće proljeće. Dolazi u više veličina, a popust ovisi o odabranoj. 

Cvjetna posteljina, 150 x 220 cm, Mango, cijena na sniženju je 39.90 eura (300.63 kn)

Još malo tanjura, ali kad im nismo mogli odoljeti. Ove smo našli u trgovini Reserved, a cijena im je snižena za 35% pa sada koštaju 26 eura. Osim ovog u ponudi imaju različite veličine i namjene tanjura s ovim uzorkom. Baš su divni!

Keramički tanjur s uzorkom, Reserved, cijena na sniženju je 25.99 eura (195.82 kn)

Dobra rasvjeta ključan je detalj kod uređenja doma, a nama se svidjela ova koju smo našli na sniženju u Zara Home trgovini. Inspirirana je svjetiljkama iz 60-ih godina, a ima jednobojnu završnu obradu i šire postolje na dnu. Cijena joj je snižena za 38% pa košta 30 eura. 

Monokromatska taktilna svjetiljka, Zara Home, cijena na sniženju je 29.99 eura (225.96 kn)

Isto u Zara Home trgovini, zaljubili smo se u ovaj naslonjač. Krasi ga okvir od jasenova drva, tapecirana lanena tkanina, a cijena mu je snižena za čak 42% pa sada košta 199 eura. 

Naslonjač od jasena s lanenim sjedalom, Zara Home, cijena na sniženju je 199 eura (1499.37 kn)

I završit ćemo ovaj popis s blagovaonskom stolicom marke Canett koju smo našli na rasprodaji u internetskoj trgovini Bonami. Cijena ove sive stolice snižena je za 25% pa sada košta 223 eura. 

Siva blagovaonska stolica s metalnom bazom Canett Hella, Bonami, cijena na sniženju je 223 eura (1680.19 kn)

Pročitajte više