VIDEO Pogledajte prvo hrvatsko natjecanje u guljenju mandarina

Video: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOLASKOM jeseni u trgovine su stigle prve domaće mandarine, omiljeno jesensko voće velikom broju građana.

Osim što su jako fine, bogate su vitaminom C koji jača naš imunitet u nadolazećim hladnijim razdobljima. Mnogi kažu da su upravo one iz doline Neretve najslađe, a da bismo ove hladne kišne dane učinili vedrijima odlučili smo ih iskoristiti za natjecanje.

Građanima smo na glavnim zagrebačkim ulicama podijelili domaće, slatke mandarine koje iz doline Neretve dostavlja Enna Fruit te ih zamolili da ih što brže pokušaju oguliti.

"Ja sam ovu sezonu već pojela valjda 15 kilograma", rekla nam je jedna sugovornica. Drugi sugovornik nam je priznao kako "svaki dan pojede barem dvije mandarine". Budući da se radilo o ukusnoj nagradi, građani su bili iznimno natjecateljski raspoloženi. Kako je prošlo natjecanje, pogledajte u videu ispod.

Pobjednik je uz ovo slatko citrusno voće dobio i diplomu za najbržeg gulitelja mandarina, a mandarine su za "gubitnike" bile i utješna nagrada.

Sudionici natjecanja potvrdili su da su neretvanske mandarine zaista posebnog okusa.

Cijena i gdje ih možete kupiti

Želite li se i vi s prijateljima i obitelji okušati u natjecanju guljenja mandarina pronašli smo ih na akciji po cijeni od 6.99 kn (0.93 €) u Konzum trgovinama.

Sadržaj donose Index i ENNA u suradnji te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više