Pogledajte kako izgleda Božić u slastičarni Magnolia i ponudu božićnih kolača

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAGREBAČKA slastičarnica Magnolia punom parom priprema posebne božićne kolače i torte koji će krasiti brojne blagdanske stolove.

U božićnoj ponudi imaju medene kućice koje sami možete ukrasiti, kutiju sa šest cupcakea, božićnu kutiju koja je kombinacija mini torte i sedam cupcakea, standardnu kutiju božićnih kolačića i slatku poklon-kutiju.

U Magnoliji možete pronaći i ručno rađene praline i ručno rađenu čokoladu, dok se za posebne blagdanske prilike mogu naručiti i vrlo efektna Pavlova torta, Bijela torta s motivom laneta, Zelena torta u obliku vijenca ili torta ukrašenu patuljcima.

"Božićni blagdani su period godine koji mi u Magnoliji jako volimo, period kad su svi sretni i žele darivati sve one koje vole. Nama je ovo deseta godina poslovanja pa, iako oko nas vlada velika užurbanost, mi radimo mirno, s puno poštovanja prema svom poslu, tradiciji, običajima i s puno ljubavi prema slasticama i divnim ljudima koji nam se cijelo desetljeće s punim povjerenjem vraćaju", rekla je Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnica Magnolia.

U Magnoliji se svaki prosinac pripremaju stotine kilograma domaćih kolača, prže se i melju ogromne količine lješnjaka, blanširaju nebrojeni bademi i peku se najfinije slastice s puno ljubavi i pažnje.

Osim toga, ova slastičarnica svakog adventa ima jedan od najljepše ukrašenih zagrebačkih izloga, a potrudili su se i ove godine, pa je cijeli prostor ukrašen medenim kućicama, keksićima, orašarima, a u oko upada i torta koja ne priznaje zakone gravitacije. 

Slatka poklon-kutija u kojoj se nalaze macaronsi, brownieji, kolačići, lješnjaci u čokoladi i praline košta 450 kn (59.64 €).

Uz dobar kolač u blagdanskom ugođaju najbolje paše topli koktel, poput Bailey's Hot Choco, Raspberry Hot Chocolate, Johnnie Talks, Royal Wedding ili Gin Toddy, a klasične koktele margaritu i martini možete probati u posebnom, začinjenom izdanju. 

Pročitajte više