Pogledajte kako izgleda kućica na stablu u blizini Plitvica. Noćenje i do 4000 kuna

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODLAZAK u prirodu ponekad predstavlja nužan bijeg od užurbane svakodnevice, a Plitvička jezera savršen su izbor za zimski izlet.

U blizini tog nacionalnog parka pronašli smo kućicu na stablu koja se može unajmiti tijekom cijele godine, a može primiti do četiri osobe.

Pogled na jezero

U sklopu Plitvice Holiday Resorta može se unajmiti kućica na stablu od 35 kvadrata. Osim kuhinje, kupaonice i dvije spavaće sobe, kućica ima balkon s pogledom na jezero i vrt. Opremljena je klimauređajem, perilicom posuđa, a ima i TV i besplatni Wi-Fi.

Posebno romantično izdanje ovog netipičnog smještaja je u hladnijem periodu godine kada gusti snijeg prekrije okolnu prirodu, a gosti onda mogu uživati u toplini kućice s pogledom na lijepe, snježne prizore. 

Okružena visokim borovima

Kućica se nalazi na mirnoj lokaciji, osam kilometara od Nacionalnog parka Plitvička jezera, okružena visokim borovima. Za vrijeme odmora u Plitvice Holiday Resortu, osim Plitvica, mogu se posjetiti Baraćeva špilja i vodopad Rastoke.

Cijena noćenja na Bookingu kreće se u rasponu od 2071 kn (275 €) do 3556 kn (472 €) za rezervacije bez povrata novca u slučaju otkazivanja, odnosno od 2674 kn (355 €) do 3918 kn (520 €) u slučaju rezervacije s opcijom besplatnog otkazivanja.

Pogledajte ostale fotke niže. 

Pročitajte više