Pogledajte luksuzne glamping kolibe u kojima noćenje košta 300 eura

Foto: cabanesdesgrandsreflets.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROMANTIČNI glamping na istoku Francuske gostima nudi nezaboravan odmor u plutajućoj kolibi ili u kućici na stablu. Kamp Coucoo Grands Reflets spaja luksuz i avanturu te zvuči kao savršen plan za proljetni bijeg u prirodu.

Luksuzni kamp nalazi se na jezercu Verchat, a ima ukupno 23 kolibe. Neke od njih smještene su na stupovima iznad vode, a veći dio razmješten je po bajkovitoj šumi koja okružuje jezero. 

Pojedine kolibe uopće nemaju struju, ali imaju dovod vode, dok su druge opremljene strujom i nordijskom kupelji na terasi, ali nemaju vodu. Interneta nema, a mobilni signal je slab, tako da gosti nemaju izbora nego potpuno uživati u prirodi koja ih okružuje.

Kamp je smješten u blizini grada Belforta, u regiji Burgundija-Franche-Comté. Nalazi se između Lyona i Strasbourga, u neposrednoj blizini švicarske i njemačke granice. 

Plutajuća koliba Spa Eden

Plutajuća koliba Spa Eden, do koje se može doći jedino brodom, gostima pruža nezaboravan doživljaj. Može ugostiti najviše dvoje ljudi.

Koliba ima električno grijanje, a opremljena je suhim WC-om i rezervom vode od 10 l. Potpuno opremljene kupaonice nalaze se u ekokolibi na recepciji i dostupne su 24 sata dnevno. 

Tijekom dana dopušten je "no kill" ribolov, a gosti mogu uživati i u boćanju ili masaži. Plivanje u jezercu nije dozvoljeno.

Ova romantična koliba za dvoje na terasi ima nordijsku kupelj iz koje se može uživati u predivnom pogledu uz čašicu lokalnog piva, vina ili šampanjca.

Doručak je uključen u cijenu, a cijena u ožujku kreće se u rasponu od 270 do 300 € (2034.32 - 2260.35 kn) za jedno noćenje. Za veći broj noćenja gosti dobivaju popust od otprilike 10 posto.

Kolibu možete pogledati ovdje.

Koliba Spa Nirvana

Koliba Spa Nirvana smještena je visoko u krošnjama drveća. U kućici na stablu nalazi se veliki bračni krevet s prekrasnim pogledom na drveće, a gosti na raspolaganju imaju ogrtače i aparat za kavu. 

Na terasi se nalazi grijana nordijska kupelj, a koliba je opremljena suhim WC-om i rezervom vode od 10 l. Potpuno opremljene kupaonice nalaze se u ekokolibi na recepciji i dostupne su 24 sata dnevno.

Osim uživanja desetak metara iznad tla, gosti se mogu uputiti u šetnju ili vožnju biciklom, koji se može unajmiti po cijeni od 7.5 € za čitav dan. Osim toga, samo nekoliko kilometara od glampinga nalaze se dvije zelene staze koje su rezervirane za bicikliste i pješake.

Doručak koji je uključen u cijenu goste ujutro čeka u podnožju njihova drveta.

Cijena ove nesvakidašnje avanture u ožujku se kreće u rasponu od 270 do 300 € (2034.32 - 2260.35 kn) po noćenju. Za veći broj noćenja gosti dobivaju popust od otprilike 10 posto.

Kolibu možete pogledati ovdje

Glamping je trenutno zatvoren, a ponovno se otvara 17. ožujka. Osim koliba za dvoje, u kampu se mogu rezervirati i obiteljske kabine koje su opremljene s 2 do 4 pomoćna ležaja.

Pročitajte više