Pogledajte Pokemon kolekciju za dom koja se obraća izvornim obožavateljima

Foto: nendo.jp

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JAPANSKI dizajnerski studio Nendo udružio se s The Pokémon kompanijom kako bi napravio seriju kućnih potrepština inspiriranih likovima iz serije. Kolekcija Pokémon Mosaic namijenjena je odrasloj publici. Umjesto doslovnih prikaza, asortiman ima apstraktan pogled na oblike i boje koji se vide na likovima Pokemona. Oni se zatim postavljaju zajedno na sličan način kao pri polaganju mozaika, piše Hypebeast.

Omiljeni likovi kao što su Pikachu, Charmander i Bulbasaur pretvoreni su u geometrijske uzorke i ukrašavaju 75 komada kolekcije koja uključuje jastuke, zidne satove, torbe, kao i posuđe.

Kolekcija se sastoji od 75 komada ukrašenih geometrijskim uzorcima omiljenih likova

Za Nendo je ovaj projekt prilika da se obrati izvornoj generaciji obožavatelja Pokémona i da im da nešto što pristaje u njihov dom sada kada su stariji.

"Iako postoji mnogo proizvoda koji prikazuju Pokemone, kolekcija Nendo, u suradnji s tvrtkom The Pokémon Company, osmišljena je kao svakodnevni kućanski dodaci za odrasle, u kontekstu da je prva generacija obožavatelja Pokemona sada dosegla odraslu dob, ali ostaju obožavatelji u srcu."

Kolekcija Pokemon Mosaic dostupna je za pregled u Nendo online trgovini, a bit će u prodaji od 1. rujna. Možete je pogledati ovdje.

Pročitajte više