Pogledajte što Martha Stewart preporučuje za kupnju na Etsyju

Foto: etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARTHA STEWART ima novu ulogu na popularnoj platformi za kupovinu Etsy. Upravo su najavili da će ona biti prva kustosica platforme, što znači da će u ovoj novoj ulozi birati više od 100 svojih omiljenih artikala prodavača i proizvođača na Etsyju diljem svijeta, a popis je dostupan svima koji posjete stranicu. 

Set vaza, od 36 € (271.24 kn)
Ručno rađen keramički pladanj, 35.31 € (266.05 kn)

"Etsy Collections Curator Program pomaže kupcima da otkriju neke od najboljih iz naše globalne zajednice talentiranih obrtnika", rekla je Erin Green, voditeljica globalnog marketinga utjecajnih osoba u Etsyju. "Kao jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih autoriteta životnog stila našeg vremena, Martha Stewart bila je očit izbor za našu prvu službenu kustosicu godine."

Svijeća, cijena od 10 € (75.35 kn)
Transparentna kozmetička torbica za putovanje, 13.17 € (99.23 kn)
Salvete od prirodnog lana, 26 € (195.89 kn)

"Volim pregledavati široki asortiman prekrasnih proizvoda na Etsyju i birati stvari koje govore nešto o meni", rekla je Stewart o procesu odabira. "Birala sam artikle koji su po mom mišljenju vrijedni žiga odobrenja 'Dobra stvar'," dodala je, referirajući se na naziv koji je dala svakom proizvodu koji zadovoljava njezine standarde funkcionalnosti, inovativnosti, kvalitete i ljepote. 

Keramička vaza, 135.11 € (1017.98 kn)
Keramički držač, 57.54 € (433.53 kn)

Martha je osobno odabrala svoje Etsy favorite zbog njihovog jedinstvenog dizajna, kvalitetne izrade i vrijednosti koja odgovara svakom budžetu. Mi smo u članku izdvojili neke, a njezin kompletan odabir možete vidjeti ovdje

Martha Stewart najpoznatija je po svojim kuharicama, a prvu je objavila 1982. godine te je nakon toga nastavila objavljivati knjige, kako o kuhanju tako i o dekoriranju, vjenčanjima i temama vezanim uz obiteljski život. Trenutno Martha piše svoju 100. knjigu.

Pročitajte više