Ponovno je u prodaji LEGO set Sam u kući. Pogledajte gdje ga možete kupiti

Foto: lstore.hr/lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVAJ set vjerojatno budi nostalgiju svima koji su odrastali gledajući film Sam u kući u božićno vrijeme. 

Film je postao toliko popularan da ga televizije ponavljaju gotovo svake godine u vrijeme blagdana, a osim toga, pojedini brendovi su odlučili izbaciti igračke, majice i druge artikle s motivima iz njega. 

No unatoč brojnim reprizama, moramo priznati da nama ovaj film nije dosadio i da ga volimo pogledati iznova u blagdansko vrijeme. Vrati nas u prošlost, djetinjstvo i neka jednostavnija vremena. 

Pretpostavljamo da znate o čemu se u filmu radi, ali možemo ponoviti. Snalažljivi dječak slučajno ostane sam u kući nakon što ga njegova obitelj zaboravi povesti sa sobom na put. Njegov dom odluče opljačkati ne pretjerano bistri kriminalci, a Kevin (Macaulay Culkin) im na sve moguće načine to odluči otežati. 

Film je dobio i brojne nastavke, ali prvi dio je najpopularniji. Eventualno mu možda drugi nastavak može parirati popularnošću. 

LEGO set koji budi nostalgiju

No, vratimo se na popularne kockice. LEGO je prošle godine odlučio ponuditi svoj doprinos filmu Sam u kući i u svoju ponudu uvrstio set koji sadrži kuću obitelji McCallister, vjerojatno jednu od poznatijih kuća koje su se pojavile na malim ekranima. 

No čim se ovaj set pojavi u trgovinama, fizičkim ili online, vrlo brzo se i rasproda. Trenutno je dostupan u par LEGO internetskih trgovina, a mi smo ga našli u onoj Hrvatskoj.  

Sadrži 5 LEGO minifigurica

Set se sastoji od 3955 kockica i dolazi s pet figurica. Uz, naravno, Kevina, tu su još i The Wet Bandits (Mokri Banditi) Harry i Marv, Kevinova majka Kate i susjed Marley. Osim toga, sadrži model kuće McCallisterovih, kućicu na drvetu i kombi lopova za igru i izlaganje.

Zidovi i krov kuće otvaraju se za lakši pristup i imaju mnoge zabavne funkcije, uključujući ljuljajuće limenke s bojama, podrumsku peć koja se pali i polugu za guranje Kevina niz stepenice na njegovim sanjkama.

Ovaj od kockica izgrađeni komplet filmskih suvenira je cool dar za obožavatelje filmova Sam u kući. Izrada ovog kompleta je zabavna blagdanska aktivnost za cijelu obitelj.

Cijena seta je 2260.27 kn (299.99 €), a možete ga pogledati ovdje.

Pročitajte više