Popisali smo cijene deterdženata u dm-ovoj ekopunionici. Koristite li ih?

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI dan dok smo obavljali nabavku u dm-u zaustavili smo se pored njihove ekopunionice deterdženata. Ove punionice nisu novost, dm ih ima još od 2021., a prošle godine proširili su ponudu punionica u još svojih trgovina diljem Hrvatske i trenutno su dostupne u njih 12.

Nismo nikada koristili njihovu punionicu do sada pa smo pregledali kako funkcionira i kakve su cijene. U principu korištenje je vrlo jednostavno: odabere se prazna ambalaža - boce su zapremnine od 1 litre kod deterdženta za pranje posuđa, a one za rublje su od 1.5 litara - pokrene punjenje i to je to. Plaća se na blagajni.

Mimo toga treba samo paziti kod odabira boca, jer svaki deterdžent ima prikladnu ambalažu, a na njima su etikete s natpisima za lakše snalaženje. Boce se mogu koristiti pri svakoj sljedećoj kupnji. Evo i cijena:

  • Planet Pure Bio deterdžent za ručno pranje posuđa, Aloe Vera/Limeta, 1 l, je 2.91 euro (21.93 kn)
  • Planet Pure Bio tekući deterdžent za pranje rublja, Lavanda/Kadulja, 37 pranja, 1.5 l, je 6.36 eura (47.92 kn)
  • Planet Pure Bio tekući deterdžent za pranje rublja, Sensitive, 37 pranja, 1.5 l, je 6.36 eura (47.92 kn)
  • Planet Pure Bio tekući deterdžent za pranje rublja, Aloe Vera, 37 pranja, 1.5 l, je 6.36 eura (47.92 kn)
  • Prazne boce su 0.52 eura (3.92 kn)

Pročitajte više