Popularan domaći brend šalica organizira veliku rasprodaju. Evo detalja

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend ChiaCups Studio vjerojatno je najpoznatiji po svojim točkastim i velikim keramičkim šalicama. Iza ovog brenda stoje Filipa Sorko i Antun Ružolčić, a njihove chia šalice na točkice u kratkom su roku postale hit na društvenim mrežama. Ovaj par je hobi pretvorio u stalni posao, a osim keramičkog studija odnedavno imaju trgovinu i coffee bar u centru Zagreba u Šenoinoj ulici. 

Sada su pak odlučili razveseliti ljubitelje lijepih keramičkih šalica velikom rasprodajom. Kako su naveli na svom službenom Instagram profilu, rasprodaja će se održati u nedjelju 28.4. u njihovom Chia Shopu na adresi Šenoina 22 u Zagrebu. 

Rasprodaja traje dok ima šalica na stanju

Vrata trgovine otvorit će u 10 sati, a rasprodaja traje dok ima šalica na stanju. Šalice koje će se moći kupiti u sklopu ove rasprodaje su s nekim manjim ili većim greškicama. Iz Studija poručuju da će na svakoj šalici pisati cijena i o kakvoj se grešci radi. 

Plaćanje će biti moguće samo gotovinom, a cijene će se kretati od 10 do 30 eura, ovisno o grešci i predmetu. Iako brend nije precizno specificirao, na fotografijama priloženim uz najavu rasprodaje vidljivi su i tanjurići i vaze, pa postoji mogućnost da će se i oni moći kupiti.

Mnogi su ispod obavijesti o rasprodaji na Instagram profilu brenda ostavili komentare poput: "Idem", "Najslađe ikad", "Kao naručeno", "Nadam se i nekom tanjuriću s greškicom". S obzirom na broj komentara, lako je moguće da će biti gužva pa stoga ako želite ugrabiti koju šalicu, krenite ranije i budite među prvima. 

Pročitajte više