Popularne Skechersice sada su na 20% popusta, ovi modeli najveći su hitovi

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKECHERS je jedna od najpopularnijih marki čiji su modeli poznati po velikoj udobnosti zahvaljujući ulošku izrađenom od memorijske pjene, zbog kojeg se čini kao da hodate po oblacima.

Nove linije Skechers Uno Stand On Air i Night Shades izazvale su veliku pažnju na našoj Facebook stranici, a našli smo ih prošlog mjeseca u dućanu Shoebedo po cijeni od 599 kuna.

Sada imamo dobre vijesti za sve koji žele popularan model u svojoj kolekciji. Pronašli smo ih na 20% popusta na stranicama Mass Outleta, a uz hit modele u jarkim bojama, posebno su nam se svidjele i one u metalik verziji, koje prije nismo vidjeli.

  • Skechers Uno Night Shades (razne boje), 479.20 kn / 63.60 €

  • Skechers Uno Stand On Air (razne boje), 479.20 kn / 63.60 €

  • Skechers Uno Stand On Air (metalik verzija), 479.20 kn / 63.60 €

Loving Love  

Uz ovaj popularan model, još je jedan visoko na listi najtraženijih Skechersica. Riječ je o Uno Loving Love modelima, koji dolaze po sniženoj cijeni od 559 kuna, također na 20% popusta.

  • Skechers Uno Loving Love (razne boje), 559 kn / 74.22 €

Jedno je sigurno, bez obzira na koji se model odlučili, ovo je definitivno prilika koja se ne propušta!

 

Pročitajte više