Popularni domaći brend sladoleda upravo predstavio novi. Ljudi pišu: "Savršenstvo"

Foto: Instagram Croccantino/Miljenko Hegedic

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CROCCANTINO, poznati hrvatski brend sladoled, danas je putem svojih društvenih mreža predstavio novi okus - Irish cream & lješnjak. Radi se o ograničenom izdanju koje u sebi sadrži i irski krem liker Bailey's. 

"Stiže nam zima i prve snježne pahulje, lampice se pale u subotu... Savršena uvertira da predstavimo naš novi, zimski, limited edition okus: sladoled koji će vas podsjetiti na svečani okus zimskih blagdana, na luksuz vremena koji, u kaosu današnjice, izdvajamo svjesno za sebe i za bližnje i uživamo u ljepoti trenutka", napisali su u objavi na Instagramu. 

Sladoled je spoj bogatog irskog krem likera Bailey's s piemontskim zaštićenim IGP lješnjakom. Rezultat je "bogati, svilenkasti, kremasti ledeni zimski užitak: krem sladoled Irish cream & lješnjak s 3% alkohola".

"Ovo će se probati hitno", "Bailey's u sladoledu pa kao da ste moje najdublje želje čitali. Nadam se da ste ga dovoljno napravili!", "Wow", "Plače mi se od ljepote. To ekipa! Bravo svima", "Savršenstvo od sladoleda", "Ajmeee", samo su neki od komentara ispod Instagram objave. 

Croccantino sladoledi mogu se kupiti u svim Interspar i Spar trgovinama diljem Hrvatske, a već su od danas osvanuli na nekim policama te bi do kraja tjedna trebali biti na svakoj. Cijena Croccantino sladoleda, pakiranja od 500 ml, je 6.63 eura ili 7.95 eura, a ovisno o okusu. 

Pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan da biste bili upućeni u dobre akcije, proizvode po dobrim cijenama i novitete:

>> Kantica Lino Lade Duo od 2.5 kg se vratila, evo i po kojoj cijeni

Pročitajte više