Posjetili smo Krašev diskont i istražili što nude i kakve su cijene

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAPUTILI smo se u Krašev diskont, u Maksimirskoj ulici u Zagrebu, kako bismo istražili ponudu i cijene. Diskont je poznat po raznolikoj ponudi slatkiša i nižim cijenama, a nas je zanimalo koliko se povoljnije može proći.

Ponuda slatkiša u Kraševoj diskontnoj trgovini je raznolika, a imaju i veliku ponudu "lom" proizvoda. To su Kraševi proizvodi koji nisu prošli test pakiranja pa se prodaju po nižim cijenama. Njih imaju i u redovnoj trgovini, ali je tamo ponuda značajno oskudnija naspram ove u diskontu.

Da bismo usporedili koliko je ponuda u Kraševoj diskontnoj trgovini povoljnija, obišli smo i par drugih trgovina i pregledali online ponudu istih proizvoda.

U Kraševoj diskontnoj trgovini za 4 eura može se kupiti 600 grama čoko bananica, a u drugim trgovinama jedna vrećica od 30 grama košta oko 0.50 eura. Bronhi bomboni u pakiranju od 2 kg koštaju 19 eura u diskontu, a redovna cijena u drugim trgovinama, ako bi se kupovao kilogram tih bombona, bila bi 12.90 eura.

Redovna cijena kilograma punjenog čajnog peciva u trgovinama iznosi 9.84 eura, a u Kraševom diskontu 3.49 eura. 

Kod nekih proizvoda ušteda je značajna, kod drugih je zanemariva. Što smo sve još našli u Kraševom diskontu i trgovini, možete vidjeti na fotografijama niže, kao i cijene.

Ponuda u Kraš trgovini

Osim diskonta posjetili smo i Kraš trgovinu gdje smo našli mljeveni Petit Beurre keks od 2.5 kg za 6.99 eura, 500 g čokolade s rižom po cijeni od 4.79 eura, i još mnogo drugih primamljivih proizvoda koje možete vidjeti niže na fotografijama.

Pročitajte više