Poznati brend tenisica Veja vratio je svoje šik, mekane kožne tenisice iz 2005.

Foto: veja-store.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEJINE moderne i održive tenisice postale su omiljeni izbor poznatih osoba poput Kate Middleton, Meghan Markle, Kourtney Kardashian i Katie Holmes. Njihova popularnost neprestano raste sa svakim novim izdanjem, a za proljeće 2024. vraćaju se svojim korijenima s ponovnim izdanjem cipele koja je sve započela - Volley Shoe.

Volley cipela bila je skrivena u Vejinoj arhivi više od 20 godina, ali sada se vraća s modernim izgledom. Definirana je najmekšom kožom dosad, s naglaskom na održivost u dizajnu. Originalna silueta iz 2005., inspirirana brazilskim tenisicama za odbojku iz 1970-ih, brzo je postala klasik. Unatoč tome, marka je nastavila razvijati slične stilove tenisica, ostavljajući Volley iza sebe - sve do danas.

Nova verzija Volley cipele sada se može pohvaliti vrhunskom OT kožom (Organic Traced leather), a platneni gornji dio cipele izrađen je od organskog pamuka. 

Stil cipele čini je iznimno svestranom za svakodnevno nošenje. Može se nositi uz haljine kao savršene bijele tenisice ili kombinirati s hlačama za posao za profinjeni izgled. Nove boje također pružaju neograničene mogućnosti stila, od trendi Kelly zelene do neutralno žute. Sve tenisice možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više