Prati nogometni spektakl uz brojne Glovo ponude i popuste

Foto: Press

GLOVO, platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda i jela po želji kupaca tijekom nogometnog spektakla za svoje je korisnike pripremila pregršt iznenađenja.

Naime, do 18. prosinca korisnici će u aplikaciji moći pronaći brojne zanimljive ponude koje je Glovo pripremio u suradnji sa svojim partnerima. 

U kampanju “Navijaj uz Glovo” uključilo se više od 100 restorana koji su ponudili atraktivne popuste na svoje najprodavanije proizvode, a koji idu do čak 40%. Korisnici će ih lako pronaći u aplikaciji jer su sve ponude okupljene u posebnoj kategoriji na početnom zaslonu. Osim popusta, partneri su pripremili i posebne combo ponude za dijeljenje s prijateljima i zajedničko uživanje u nogometnom ludilu.

Nismo zaboravili niti na grickalice i pića koji su neizostavni kada su nogometne utakmice u pitanju. Više od 50 partnera pobrinulo se da uživanje u vrhunskom nogometu nikada ne dođe u pitanje jer sve što je potrebno za druženje, stiže za nekoliko minuta uz Glovo, a mnogi od njih su pripremili i prigodne ponude.

Naravno, neizostavan dio ove kampanje je i Glovo Express sa svojim trgovinama na Radničkoj i Zagrebačkoj cesti u Zagrebu, koji se pobrinuo da su skladišta uvijek puna hladnih pića i najtraženijih grickalica, uz popuste do čak 50%. Osim toga, tu su i uvijek popularni rekviziti potrebni svakome navijaču, poput zastava, tetovaža ili šalova.  

Iskoristite ove atraktivne multikategorijalne ponude na Glovu i uživajte u onome što najviše volite kada i gdje to želite i navijajte za svoj tim.

O GLOVU

Glovo je aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda koja povezuje korisnike s tvrtkama i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina mješovitom robom i supermarketa te maloprodajnih trgovina. Vizija Glova je svima omogućiti jednostavan pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele, gdje žele. Osnovan 2014. u Barceloni, djeluje u 25 zemalja Europe, središnje Azije i Afrike. 

Za više informacija o Glovu posjetite https://about.glovoapp.com/

Pročitajte više