Predmeti vam stalno padaju pod sjedalo u autu? Treba vam ovaj dodatak

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO se svima dogodilo da su u prostoru između autosjedala i središnjeg konzolnog dijela, gdje se u većini automobila nalaze mjenjač i naslon za ruku, barem jednom "izgubili" telefon, grickalice, kovanice, olovke ili neke druge manje predmete.

Guranje ruke i kopanje u potrazi za izgubljenim komadom hrane ili predmetom prilično je nezgodno, a u vožnji i opasno. Da, može se zaustaviti automobil, povući sjedalo i pronaći izgubljeno, ali postoji i elegantnije rješenje.

Naime, radi se o proizvodu izrađenom od tkanine u obliku dugačkog jastučića koji popunjava taj prostor koji voli "progutati" svašta. Drop Stop komplet za popunjavanje praznina kod autosjedala, viđen u Shark Tanku, vjerojatno je najpopularniji proizvod tog tipa, za koji kupci kažu da opravdava hajp.

Ima preko 60 tisuća recenzija

Drop Stop ima preko 60 tisuća recenzija na Amazonu i prosječnu ocjenu 4.6 od 5, ali je trenutno, nažalost, rasprodan. Stoga smo, dok se ne vrati na stanje, izdvojili i nekoliko alternativa ispod. Za Drop Stop kupci pišu da se jednostavno postavlja i da odlično služi svrsi.

Drop Stop komplet za popunjavanje praznina kod sjedala, set od 2 kom., Amazon

Jedan kupac je istaknuo da mu je praznina kod sjedala jednom "progutala" ključeve te da mu je trebalo dobrih sat vremena da ih pronađe. "Veselim se što se više neću susresti s takvim problemima."

"Sprječava da moj telefon, ključevi ili grickalice padnu u procjep između sjedala i središnje konzole", navodi drugi kupac prednosti ovog proizvoda. Treći kupac dodaje da je proizvod vrlo koristan i da je kvaliteta dobra.

"Opravdava hajp. Telefon mi često klizne u procjep između sjedala i naslona za ruku, što može biti frustrirajuće. Međutim, uz Drop Stop to se više ne događa", ističe prednosti četvrti kupac.

Slične alternative

Ako vam se ne čeka da se Drop Stop vrati na stanje u njemačku Amazon trgovinu, izdvojili smo nekoliko pristupačnih alternativa koje također imaju pozitivne recenzije kupaca i ocjenu na Amazonu od 4.5 naviše. Možete ih pogledati ispod.

Set za popunjavanje praznina kod sjedala, 2 kom. Amazon, 16.99 eura
Set od umjetne kože za popunjavanje praznina kod autosjedala, 2 kom., Amazon, 9.29 eura 

Pročitajte više