Pregledali smo ponudu stanova u Zagrebu za najam do 300 eura mjesečno

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za stanovima na području Zagreba koji se mogu unajmiti za 300 eura ili manje. Garsonijere u stambenim zgradama, jednosobni stanovi u kućama, coliving studio ili najam sobe u studentskoj kući... Pretražili smo sve, a ako ste u potrazi za novim privremenim domom, predlažemo da pogledate ove ponude.

Dubrava, Retkovec, 266 €

Stan u stambenoj zgradi od 34.71 m2 u mirnom dijelu Retkovca. Najam isključivo studentima. Kućni ljubimci dobrodošli.

Oglas možete pogledati ovdje.

Garsonijera, Trešnjevka – Jug Prečko, 300 €

Ugodna i komforna garsonijera u zgradi okruženoj zelenilom i parkovima, namještena i opremljena, etažno plinsko grijanje, PVC stolarija, protuprovalna vrata, balkon, iznajmljuje se na duži rok.

Oglas možete pogledati ovdje.

Garsonijera, Donja Dubrava, 226 €

Manja garsonijera u kući, prizemlje, poseban ulaz. Lokacija izuzetno mirna i zaštićena od buke. Internetska veza uključena u cijenu. Stan ima svoje brojilo za struju. Useljivo od 29.8.2022.

Oglas možete pogledati ovdje.

Jednosoban stan u Vrapču, 300 €

Potpuno namješten jednosoban stan na 1. katu zgrade koja ima 2 kata. Zgrada je građena 2003. godine. U stanu je i klima-uređaj, a pripadaju mu parkirno mjesto te ostava u podrumu zgrade. Grijanje je etažno plinsko.

Oglas možete pogledati ovdje.

Garsonijera u Laginjinoj, 300 €

Garsonijeru u centru Zagreba sastoji se od hodnika s kuhinjom, kupaonice i dnevnog boravka/spavaće sobe. Grijanje na inverter klima-uređaj i norveški radijator. 

Oglas možete pogledati ovdje.

Stan u Maksimiru, 265 €

Coliving studio soba se nalazi u Domjanićevoj ulici, na Kvatriću (tramvaj i bus), u stanu od 70m2, na 1. katu, koji se sastoji od 2 studija (A i B) te zajedničke kuhinje, velike kupaonice i hodnika. Studio B (20m2), 2000 kn/mj + udio u režijama (ljeti cca 180 kn/mj, zimi cca 270 kn /mj) koje uključuju struju, plin (grijanje), vodu, odvoz smeća i WiFi (kompletne režije).

Oglas možete pogledati ovdje.

Stan u Gornjoj Dubravi, 266 €

Iznajmljuje se stan u Gornjoj Dubravi, naselje Dankovec. Stan je potpuno uređen, ima jedno parkirno mjesto, autobusna stanica je svega 50 metara od stana.

Oglas možete pogledati ovdje.

Stan Malešnica, 266 €

Stan od 38 m2 nalazi se na Malešnici na drugom katu. Potpuno namješten novouređeni stan na nekoliko minuta od autobusne stanice.

Oglas možete pogledati ovdje.

Garsonijera, Trešnjevka 300 €

Iznajmljuje se komforna pet friendly garsonijera na Rudešu površine 40m2.

Oglas možete pogledati ovdje.

Studentska kuća EAST u Gornjoj Dubravi, 200 €

Iznajmljuju se sobe (svaka soba ima kupaonu) u kući namijenjenoj prvenstveno studentima. Kuća se nalazi u Dubravi, u neposrednoj blizini okretišta tramvaja i brojnih sadržaja. Useljenje je predviđeno od 1.9.2022, a obilazak soba je moguć od 15.8.2022 (dio soba i ranije). 

Oglas možete pogledati ovdje.

Pročitajte više