Video je viralan: Žena izrađuje prekrasne tegle za cvijeće od žice i kamenja

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU vrtlarenja uzgoj biljaka postao je ne samo hobi već i izraz kreativnosti. Krenuti s jednom sobnom biljkom može biti početak putovanja prema domu koji će biti ukrašen raznovrsnim zelenilom. Doživjeti rast i razvoj biljaka od malih sadnica do prekrasnih biljaka pruža nevjerojatno zadovoljstvo. A kada se biljke uzgajaju u posudama koje ste sami osmislili i ukrasili, cijelo iskustvo postaje još posebnije.

Za pokazivanje svoje kreativnosti i osvježavanje izgleda svojih biljaka, jednostavno se okrenite DIY projektima. 

U nedavnom videu na TikToku, korisnica @diy_decoration_by_adisa pokazala je kako koristiti žicu i kamenje za izradu prekrasnih tegli za cvijeće i biljke, a ljudi su oduševljeni. Video je za samo dva dana skupio više od 24 milijuna pregleda, preko 807.000 lajkova i 1800 komentara.

@diy_decoration_by_adisa DIY #diy#selfmade#outdoordiy# viral#foryou #foryoupage ♬ sonido original - ♡Renè Liric'S♡ 🎶'

Izrada vlastitih tegli ne mora biti skupa

Za početak, oblikuje krug od žice i spoji krajeve zajedno, a zatim pričvrsti komad žice na vrh. Nakon toga, biljke se stavljaju unutar tegle, a oko njih se posipa kamenje. Konačni rezultat je divna tegla za cvijeće koja se savršeno uklopila u okoliš dvorišta.

Izrada vlastitih tegli ne mora biti skupa - za ovaj projekt potrebni su samo žica (poput one za ograde ili žičane mreže za zaštitu biljaka ili izgradnju kaveza za perad) i kamenje.

Ovaj DIY projekt na TikToku izazvao je veliko oduševljenje: "Ja sam obojila žicu u bijelo da se bolje stopi sa stijenama", "Lijepo izgleda", "Obožavam, odlična ideja", pisali su neki ispod videa.

Pročitajte više