Preko 33.000 ljudi kupilo je ovo cjedilo. Recenzije su pozitivne: "Nevjerojatno je"

Foto: amazon.de/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CJEDILA su neophodan kuhinjski pribor kojem se ne pridaje puno pažnje. Međutim, svima onima koji kuhaju jela poput npr. tjestenine ili pripremaju salate potrebno je visokokvalitetno koje će trajati godinama. Na tržištu je mnoštvo opcija, od jeftinih plastičnih koji najčešće ne traju dugo, do metalnih, ali i silikonskih. 

Postoje razna cjedila, neka imaju postolje ili male nožice na dnu koje ga podižu tako da može stajati dok voda istječe. Neka cjedila imaju kuke koje omogućavaju da se postave na sam rub sudopera. Postoje i ona s kopčom te su najčešće izrađena od silikona i mogu se podesiti raznim loncima, tavama i zdjelama. 

Kitchen Gizmo Snap'N Strain Clip On silikonsko cjedilo, 12.58 eura (94.78 kn)
Kitchen Gizmo Snap'N Strain Clip On silikonsko cjedilo, 12.58 eura (94.78 kn)

Upravo takvo je iznimno popularno Kitchen Gizmo Snap'N Strain silikonsko cjedilo bez BPA za lonce, tave i zdjele, koje se na njih jednostavno prikopča. Iako je malo, u njemu se može cijediti i teža hrana, a može se prati i u perilici posuđa. Osim toga zbog svoje veličine zauzima manje prostora od klasičnih cjedila što su mnogi u recenzijama istaknuli. 

Mnoštvo pozitivnih recenzija

Preko Amazona kupilo ga je više od 33.000 kupaca i ima sveukupnu ocjenu od 4.5. Što je impresivno kada se uzme u obzir da se radi "samo" o cjedilu. 

Kitchen Gizmo Snap'N Strain Clip On silikonsko cjedilo, 12.58 eura (94.78 kn)

"Brilijantan kuhinjski alat, praktičan i učinkovit te mi štedi vrijeme", "Super jednostavan za korištenje", "Ovo silikonsko cjedilo s kopčom je nevjerojatno! Pristaje uz svaki lonac u mom ormariću, zadržava hranu i propušta vodu ili masnoću. Osim toga, oslobađa dragocjeni prostor u ormariću", "Koristim ovo već nekoliko tjedana i općenito mi se sviđa", "Ovo cjedilo je super", "Gdje si bio sav moj život? Tako jednostavan za korištenje", "Super je", neki su od komentara. 

Može se kupiti putem njemačkog Amazona, cijena mu je 12.58 eura, pogledajte ga ovdje

Pročitajte više