Prekrasna kuća u Gorskom kotaru prodaje se za 150.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo pretraživali Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, za oko nam je zapela ova kuća u Gorskom kotaru, u okolici Čabra, u blizini slovenske granice. Kuća ima 120 kvadrata stambene površine i prodaje se za 150.000 € (~ 1.130.175 kn). 

Dvije etaže uređene u rustikalnom stilu

Prostire se na dvije etaže, svaka ima po 60 kvadrata, s natkrivenim terasama. Sastoji se od otvorenog koncepta kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka. Tu su još dvije spavaće sobe i kupaona. Kuća je namještena u rustikalnom stilu što joj daje dojam topline i domaćeg ugođaja. 

Velika parcela i mogućnost izgradnje bazena

Smještena je na parceli veličine 1690 kvadrata, za koju u oglasu ističu da je u cijelosti građevinska pa postoji mogućnost dodatne izgradnje. Iako se kuća nalazi u blizini naselja, izdvojena je i na svojevrsnoj osami te okružena šumom. 

U oglasu naglašavaju da, osim kuće za odmor ili život, može biti i dobra prilika za turistički najam jer ima već uhodan posao. Nadalje, pored kuće se nalazi iskop za bazen od 21 kvadrata te postoji mogućnost dovršetka istoga, ali bi se u tom slučaju cijena kuće uvećala za trošak radova. 

Ova lijepa kuća za odmor u Gorskom kotaru prodaje se u potpunosti namještena i opremljena. Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više