Pringles i Crocs udružuju se u neočekivanoj modnoj suradnji. Ljudi pišu: Genijalno

Foto: crocs.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA dva brenda kao što su Pringles i Crocs udruže snage, rezultat je jedinstvena kolekcija obuće koja slavi ljubav prema grickalicama na potpuno novi način. Ova suradnja predstavlja Pringlesov prvi korak u svijet obuće, donoseći tri jedinstvena dizajna cipela inspirirana poznatim okusima i pakiranjima čipsa.

Classic Crush Boot, cijena je 120 eura

Na čelu kolekcije je Classic Crush Boot, obojen klasičnom "Pringles-crvenom" nijansom. Ono što čini ovu čizmu posebnom je prilagođena futrola, dizajnirana tako da savršeno pristaje pravoj limenci Pringlesa. Ovo je prava prilika za obožavatelje da doslovno nose svoj omiljeni okus na svakom koraku.

Kolekcija također uključuje klasične klompe i natikače. Klompe su ukrašene remenima za petu koji podsjećaju na brkove gospodina P-a, dolazeći u bojama koje simboliziraju različite okuse Pringlesa. Natikače nude suptilniji izgled s klasičnim crno-bijelim dizajnom koji također prikazuje karakteristične brkove gospodina P-a.

Klasične klompe, cijena je 70 eura
Klasične natikače, cijena je 50 eura

Obožavatelji grickalica su oduševljeni ovom kolekcijom, a na Instagramu su ostavljali komentare poput: "Ovo je užasno. Moram ih odmah imati", "Čekaj, ovo je tako kul", "Genijalno". Kolekcija inspirirana grickalicama bit će globalno dostupna od 16. travnja preko Crocsa.

Pročitajte više