Procurile fotografije redizajnirane Nokije 3210

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HMD se priprema za ponovno lansiranje nekoliko kultnih Nokia telefona s poboljšanim značajkama. U ožujku su najavili dolazak redizajniranog telefona, a sada su detalji konačno procurili. Nedavno su u Keniji najavili svoju Pulse liniju zajedno s Nokijom 225 4G.

HMD, koji radi na obnavljanju Nokia klasičnih telefona i istovremeno razvija nove pametne uređaje, privukao je pozornost procurjelim fotografijama modela Nokia 3210 (2024.), otkrivajući njegov novi dizajn i opciju u plavoj boji.

Retro stil

Fotografija koja je procurila jasno oponaša retro marketinški stil. Na slici se vidi sam telefon, uz nekoliko privlačnih naslova koji ga opisuju. Na slici je Nokia 3210 prikazana u plavoj boji, ali se također očekuju i druge opcije boja, poput žute, piše GizChina.

Novi dizajn Nokije 3210 značajno se razlikuje od originalnog modela. Dolazi s dodatkom stražnje kamere, većim zaslonom i prilagođenom tipkovnicom. Reklamna fotografija također otkriva da novi model Nokia 3210 (2024.) ima produljeno trajanje baterije, Bluetooth i 4G povezivost.

Pročitajte više