Procurile specifikacije Xiaomi 15 telefona

Foto: Shutterstock (na fotki nije mobitel o kojem je riječ u tekstu, već Xiaomi 14)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OČEKUJE se da će novi Xiaomi 15 biti predstavljen u Kini već sredinom listopada. Ovaj telefon bit će prvi na tržištu opremljen najnovijim Snapdragon 8 Gen 4 čipom, kao i naprednija verzija, model 15 Pro.

Xiaomi 15 bi trebao imati ravan zaslon visoke rezolucije od 1.5K, piše GSMArena. Navodi se da će telefon imati tri kamere od 50 MP: glavnu, ultraširoku i telefoto kameru s 3x optičkim zumom. Očekuje se da će sve kamere imati velike otvore blende za bolje fotografije u uvjetima slabog osvjetljenja.

Do 16 GB RAM-a i 1 TB prostora za pohranu

U pogledu memorije, na raspolaganju će biti do 16 GB RAM-a i 1 TB prostora za pohranu. Telefon će također sadržavati ultrazvučni senzor otiska prsta integriran u zaslon. Nadalje, mogu se očekivati visokokvalitetni stereo zvučnici za izvanrednu kvalitetu zvuka, kao i vibracijski motor. 

Xiaomi 15 trebao bi biti dostupan u crnoj i bijeloj boji, s opcijama stražnje strane od stakla ili umjetne kože. Za sada nema detalja o specifikacijama baterije.

Xiaomi 15 donosi nekoliko zanimljivih poboljšanja u odnosu na svojeg prethodnika, Xiaomi 14, ali prema ovim objavljenim informacijama, promjene nisu revolucionarne. Ipak, sve ove informacije treba uzeti s rezervom dok uređaj službeno ne bude predstavljen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.