Procurila informacija o sljedećim besplatnim Epic Games igrama

Foto: store.epicgames.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRGOVINA Epic Games dijeli besplatne igre svaki dan još od 20. prosinca. Način je to na koji obilježavaju Božić i Novu godinu, a ponudili su raznolike naslove, od indie do AAA igara. Ova akcija završava za nekoliko dana, a navodno su procurila imena nadolazećih misterioznih igara.

Akcija završava za nekoliko dana

Kako piše Video Gamer, ova bi prilika trebala završiti 10. siječnja, ali posljednja besplatna igra bit će dostupna 4. siječnja. Nakon toga trgovina će se vratiti na tjedno dijeljenje besplatnih igara. Među zanimljivijim naslovima koje su podijelili su DNF Duel, Ghostrunner 2 i Destiny 2 Legacy Collection. 

Očekuje se tako da će 2. siječnja izaći 20 Minutes 'Till Dawn, 3. siječnja očekujemo A Plague Tale: Innocence, a 4. siječnja Marvel’s Guardians of the Galaxy. Ove informacije podijelio je korisnik billbil_kun na Twitteru/X-u, s time da je prenio informacije od "nepoznatog leakera iz Kine". Billbil_kun tvrdi da je, iako postoji mogućnost greške, ova informacija vjerojatno točna.

Epic Games inače redovito daje jednu besplatnu igru na tjedan, a pregled aktualnih ponuda možete pogledati ovdje.

Pročitajte više