Prodaje se Mercedes 500 SEC V8 za 15.000 eura. Ljudi pišu: Vrijedi svakog centa

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX OGLASIMA nedavno je u prodaji osvanuo jedan oldtimer. Riječ je o Mercedes-Benzu 500 SEC V8 (252 KS), model 126. linije, opremljen automatskim mjenjačem, proizveden 1988. godine. U oglasu je istaknuto da je automobil prešao 340.000 kilometara i prodaje se po cijeni od 15.000 € (~ 113.018 kn).

Mogućnost dostave u Hrvatsku

Oglašivač posebno naglašava da automobil posjeduje njemački certifikat povijesnog vozila i da se nalazi u izvornom stanju bez potrebe za restauracijom, samo s manjim potrebama za dotjerivanjem. Trenutno se automobil nalazi u Njemačkoj, s mogućnošću dostave u Hrvatsku uz doplatu od otprilike 700 eura.

"Možda najbolji Mercedes ikada"

Objava ovog automobila izazvala je velik interes na Facebook stranici Index Oglasa, gdje su se nanizali brojni komentari. Mnogi su istaknuli da automobil vrijedi cijene po kojoj se prodaje.

"Top auto, vrh!!", "Vrijedi. To je tenk. Genscher. Najbolja S-klasa ikad i možda najbolji Mercedes ikada. Ja bih dao da imam", "Vrijedi", "Klasik, kojem će cijena samo rasti s vremenom", "Vrijedi svakog centa", neki su od komentara. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više