Prodaje se munjevitom brzinom: Vaza u obliku školjke iz Sinsaya hit je među kupcima

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVI must-have dekorativni predmet osvojio je srca kupaca diljem zemlje. Radi se o vazi u obliku školjke iz Sinsaya, koja se prodaje nevjerojatnom brzinom.

Vaza za cvijeće, 3.49 eura

"Donosi atmosferu odmora"

Ova vaza privlači pažnju svojim elegantnim dizajnom inspiriranim morskim motivima. Obojena u bijelu boju, savršeno se uklapa u trenutne trendove uređenja interijera. Kupci ističu da vaza unosi dašak opuštajuće morske atmosfere u njihove domove.

"Voljela bih da je veća, ali je lijepa, originalna i donosi atmosferu odmora", "Mala slatkica, izgleda savršeno na polici za knjige", "Prekrasna vaza", "Lijep dizajn, samo bih voljela da je malo veća", samo su neke od recenzija kupaca.

Osim privlačnog izgleda, kupce oduševljava i pristupačna cijena ove vaze, a osim nje, u ponudi imaju još jednu vazu u obliku školjke dimenzija 14 cm x 11 cm.

Vaza za cvijeće, 3.49 eura

Ako želite osigurati ovaj popularni komad za svoj dom, požurite, sudeći po dosadašnjem interesu, zalihe neće dugo potrajati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.