Profesionalna čistačica otkrila što nikada ne bi imala u svojoj kuhinji

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste u procesu preuređenja ili kupnje nove kuhinje, možda će vam koristiti savjeti jedne profesionalne čistačice. Ona je na svom TikTok profilu podijelila koje stvari ne bi imala u svojoj kuhinji, a samo zato što su nepraktične za čišćenje. 

Nije fan ugrađenih kanti za otpad u kuhinjskim ormarićima

Naime, ova profesionalna čistačica misli da su izvlačne kante za otpad smještene u kuhinjskom ormariću noćna mora za čišćenje. "Tko se slaže?" napisala je u opisu i dodatno pitala svoje pratitelje da navedu koja je značajka kuhinje po njihovom mišljenju precijenjena. 

@cleanlikeapro Who agrees? What kitchen feature do you think is overrated? I have so many. 🤦🏼‍♀️ #kitchendesignideas #kitchenfails #kitchencleaning #professionalcleaner #cleanlikeapro ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

"Samo stavim kantu za smeće u ormarić, tako se može lako ukloniti i nema izvlačnih vodilica koje treba čistiti", "Imam ovo i moje se ne zaprlja tako, zbunjena sam", "Slažem se, mrzila sam čistiti jednu kuću samo zbog ovakvih kanti", "Slažem se, isto kao i ostava na izvlačenje. Isti problemi s čišćenjem", neki su od komentara. 

Ne preporučuje ni okretne umetke u kutnim ormarićima koji se ne mogu ukloniti

U drugom videu dotaknula se isto jednog prilično popularnog rješenja za kutne ormariće - okretnih umetaka. I za njih je napisala da su "noćna mora" za čišćenje. U komentarima joj je jedna osoba napisala da ih voli, ali ih zapravo koristi samo za lonce i tave. Na što je čistačica rekla da su to jedine stvari koje bi tamo skladištila da ih ima. 

@cleanlikeapro Reply to @justluku Cleaning these cupboards are a nightmare #cleanerstip #cleanlikeapro #cleaninglife #practicaldesign ♬ Way Ur Touchin Me - Skin On Skin

"Mora biti uklonjiv, u tome je stvar", "Moj ima ladice koje se lako izvlače", "Slažem se, teško se čiste", "Moji nisu tako blizu dna pa je lakše brisati ispod", "Moja kuhinja ima jedan takav, voljela bih moći je preurediti, ali si to trenutno ne mogu priuštiti, nažalost!", "Naš dizajner kuhinje pokušao nas je uvjeriti da bi to bilo sjajno, ali sam odustao, hvala bogu!" još su neki od komentara ispod tog videa. 

Pročitajte više