Isprobajte ovaj jednostavan i lijep način organizacije ormara

Screenshot/Foto: Instagram/emmezeta.hr/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ORGANIZIRANJE prostora u ormaru ponekad može djelovati kao nemoguća misija. Bez obzira na to koliko se trudimo izbjeći ga, nered lako nastane, a posebno ga često rade traperice. Mnogi od nas su navikli gledati gomilu debelih traperica koje obično zauzimaju puno prostora.

"Ne trebate poseban tečaj"

Profesionalna organizatorica Meg Golightly na svojem je Instagram profilu otkrila kako ona izlazi na kraj s morem traperica. Video je skupio preko 120.000 lajkova oduševljenih pratitelja.

Umjesto da bezglavo trpate traperice na police ili vješalice malenog ormara, puno ćete ih lakše organizirati u košarama. Pletene su košare posebno popularne za organizaciju ormara jer, osim uštede prostora i živaca, lijepo izgledaju.

"Stvari će biti uredno složene, ali i dalje možete vidjeti sve svoje traperice, ne samo par njih na vrhu", izjavila je za Livingtec Melissa Gugni, profesionalna organizatorica kojoj se posebno sviđa što je ovaj način organizacije cjenovno pristupačan i brz.

"Mislim da su traperice idealan predmet za pohranu u košare jer ih je lako presavijati", objasnila je Gugni. "Ne trebate poseban tečaj za njihovo presavijanje."

Profesionalna organizatorica Di Ter Avest također se slaže s time da je ovaj trik idealan za uštedu prostora u ormaru, dok traperice čini pristupačnima: "Košare možete koristit poput ladica na policama."

Odličan predmet za organizaciju u domu

Naravno, ovaj način organizacije ne morate ograničiti samo na traperice, no s njima puno manje riskirate da ćete ih zgužvati pri pohrani. Stoga je važno stil presavijanja odjeće prilagoditi predmetu koji pohranjujete. U nastavku smo izdvojili nekoliko praktičnih košara za organizaciju ormara.

Košara za pohranu, Emmezeta, snižena cijena je 5.99 eura
Košara od ratana, IKEA, 16.99 eura
Košara od vodenog zumbula i ratana, IKEA, 12.99 eura

Pročitajte više