"Promijenila si mi život": Djevojka otkrila trik za tijesne traperice visokog struka

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RAZLIČITI ljudi mogu imati različite potrebe kad je riječ o trapericama - nekima će trebati rješenje za nošenje traperica koje su im preširoke, dok će drugima trebati pomoć kada su im traperice malo uske.

Bez obzira na to radi li se o nedavnom pranju ili promjeni oblika tijela koja uzrokuje da traperice postanu preuske, 24-godišnja tiktokerica ima trik koji će vam pomoći da se u njima osjećate udobnije.

Video na kojem je djevojka demonstrirala kako koristi gumicu za kosu kako bi privremeno prilagodila opseg svog pojasa na trapericama pregledan je više od 1.2 milijuna puta.

@jada.cp This hack changed my life #fashionhacks #vintagedenim #outfitideas #clothinghacks ♬ original sound - Jada

U videu je objasnila: "Sve što trebate učiniti je uzeti gumicu za kosu, jednostavno je provući kroz rupu na trapericama. Prođem kroz nju dvaput, a zatim je ponovno zakačim. I, eto, doslovno dobijete centimetre dodatnog rastezanja. Nitko to neće primijetiti osim ako zaista pažljivo gleda, posebno ako prekrijete majicom."

Trudnice već znaju za ovaj trik

Mnogi su ispod videa pisali da im je ovaj trik promijenio život: "Radim ovo uvijek", "Wow, ovo je stvarno genijalno", "Ovo mi je spasilo život, hvala ti", "Hvala ti što si mi promijenila život."

Žene koje su bile trudne istaknule su u komentarima da dobro znaju za ovaj trik jer su ga koristile tijekom trudnoće i nakon poroda.

"Radila sam ovo kad sam bila trudna, prije nego što sam prešla na traperice za trudnice", "Trudnice i mame već znaju za ovaj trik."

Pročitajte više