Pronašli smo hotel smješten u prirodi s pogledom na Bohinjsko jezero i Triglav

Foto:booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLOVENIJA je jedna od poželjnijih destinacija za odmor zbog svoje prelijepe prirodne, ali i zanimljive turističke ponude. 

Okružen netaknutom prirodom na 100 metara od Bohinjskog jezera smjestio se Hotel Bohinj. Hotel je namijenjen mladima u srcu, onima koji vole uživanje te ljubiteljima prirode i kreativnog ambijenta. U ponudi ima sobe s pogledom na planine, a iz nekoliko soba na najvišem katu pruža se pogled na jezero. Većina soba sadrži panoramske prozore.

Uživajte u tradicionalnim jelima s modernim detaljima

Sve sobe i suiteovi opremljeni su namještajem u alpskom stilu te imaju drvene podove. Sve jedinice uključuju sef, minibar, TV s kabelskim programima i telefon.

U hotelskom restoranu poslužuju se doručak i večera. Kulinarska ponuda temelji se na domaćim sastojcima i tradicionalnim jelima s modernim detaljima. Gosti se mogu opustiti u velikom vrtu smještenom ispred hotela. Hotel u ponudi ima bogat zabavni program, kao što su kulinarska radionica, aktivnosti na otvorenom i večernja događanja.

Gosti mogu odložiti sportsku opremu u spremište (bicikle, skijašku opremu itd.). Tijekom zime hotel na zahtjev u ponudi ima skijašku propusnicu.

Doživite plutajući doručak

Znamo da ništa nije bolje nakon cjelodnevnog skijanja, planinarenja ili drugih aktivnosti od opuštanja i regeneracije mišića. Za taj savršen kraj vašeg dana možete se prepustiti vještim terapeutima masaže da rade svoju magiju na vama, pa uživajte u wellness ponudi.

Gostima Hotela Bohinj na raspolaganju su i spa usluge, privatna wellness zona i vanjski bazen. Finska i turska sauna će vas očistiti i opustiti, a nakon saune možete se rashladiti uz ledenu fontanu ili uskočiti u masažni bazen.

Doživite nešto novo, plutajući doručak u zagrljaju triglavskog nacionalnog parka. Razmazit ćete se u vanjskom whirlpoolu uz čašu pjenušca, zdrav i ukusan doručak, a prije svega pogled na prekrasne Julijske Alpe. 

Cijena noćenja mijenja se ovisno o tome noćite li preko tjedna ili vikenda. Tako će vas na primjer noćenje preko tjedna u dvokrevetnoj sobi s bračnim krevetom koštati 194 € (1461.69 kn). Raspoloživost i ostale sobe pogledajte ovdje.

Pročitajte više