Četiri puta jeftinije: Pronašli smo zamjene za najpopularnije tekuće pudere

Foto: Promo/notino.hr/zara.com/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRONAŠLI smo najbolje alternative za podloge za lice kojima društvene mreže lani nisu mogle odoljeti. Jones Road tonirani balzam What The Foundation u 2022. godini potpuno je zaludio korisnike TikToka, jednako kao što je Huda Beauty Foundation zavladala Instagramom.

Cijena tih proizvoda kreće se oko 40 eura (oko 300 kn), pa smo stoga odlučili pronaći jeftinije alternative, čija se cijena kreće od 10 do 15 eura (70-120 kn). Dobra podloga ključan je korak u nanošenju šminke, a služi za prikrivanje nepravilnosti i stvaranje ujednačenog tena. 

L’Oréal Age Perfect

L’Oréal Paris Age Perfect, 14.80 € (111.51 kn)

L’Oréalova krema za toniranje koži će dati potrebnu dozu hidratacije i u isto vrijeme prikriti sve eventualne nepravilnosti. Krema se jednostavno nanosi i razmazuje, a savršen je izbor za normalnu kožu s borama i zreliju kožu. Kremu za toniranje možete pronaći u web-shopu Notino, a dostupna je u dvije nijanse.

Ova krema za toniranje teksturom neodoljivo podsjeća na Jones Road tonirani balzam What The Foundation, jednako kao i Zarina tonirana krema Hydro glow.

Zara Hydro glow

Hidratantna krema u boji Hydro glow, 15.95 € (120.18 kn)

Zarina tonirana krema Hydro glow dolazi u 18 nijansi. Savršeno ujednačava ten, a ako se nanese u odgovarajućoj količini, potpuno je neprimjetna na koži.

Hydro glow hidratanta krema jednostavno se upija u kožu zahvaljujući laganoj teksturi, a osim što prikriva nedostatke, koži daje prirodan i blistav izgled. 

Maybeline Super Stay Active Wear

Ako tražite podlogu koja pruža bolju pokrivnost i stvara dojam korištenja Instagram filtera, bolji izbor za vas mogli bi biti tekući puderi brendova Maybelline i NYX.

Ta se dva pudera smatraju najboljim zamjenama za podlogu Huda Beauty Foundation.

Super Stay Active Wear 30 h foundation, 9.28 € (69.92 kn)

Maybelline Superstay Active Wear dugotrajni je tekući puder koji ostavlja laganu i prozračnu podlogu otpornu na vodu i znojenje. Koži daje prirodan izgled koji traje do 30 sati. Super Stay Active Wear može se pronaći u dmu.

NYX Born To Glow

NYX Born To Glow, 10.40 € (78.36 kn)

Tekući puder za posvjetljivanje NYX Professional Makeup Born To Glow ujednačuje ten, prekriva manje nedostatke i kožu lica čini sjajnom.

Na koži izgleda prirodno i hidratizira je, a nanosi se prstima, kistom ili spužvicom. Može ga se pronaći u ponudi web-shopa Notino.

Pročitajte više