Pronašli smo kalupe za krafne u preslatkim oblicima

Foto: .aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OD SVIH slastica u veljači većina najčešće bira krafne. Neki zbog tradicije, dok im neki jednostavno ne mogu odoljeti. Krafne već odavno nisu samo punjene čokoladom i pekmezima, već su slastičarne osmislile razna primamljiva punjenja.

Sve više u slastičarnama pronalazimo američke krafne. Slasne glazure u raznim bojama i šarene mrvice, njihova su glavna karakteristika, a poznate su i po rupi na sredini. Poznatije pod nazivom donuts, ove krafnice su puno jednostavnije za napraviti od naših klasičnih. Za sve ljubitelje američkih krafni, pronašli smo preslatke kalupe u obliku mačke i mede.

Kako da vam krafne ispadnu bez greške

Potrebno je poprskati kalup uljem ili maslacem, a preporučeno je koristiti brašno bez glutena zbog teksture donutsa. Smjesu ćete u kalup najlakše rasporediti pomoću slastičarske vrećice. Jedna mačka teži oko 30 grama, a medo oko 32 grama. Smjesu možete napraviti po vašoj želji. 

Kalup je dimenzija 260 x 180 milimetara i izrađen je od čelika i vrlo je otporan. Dobro podnosi visoke temperature, a možete ga prati i žicom, neće se izlizati.

Ove preslatke kalupe za krafne u obliku mačke i mede možete pronaći na AliExpressu, a koštaju 22.2 € (167.29 kn).

Pročitajte više