Pronašli smo kreme za ruke koje će spasiti kožu u zimskim mjesecima već od 15 kuna

Foto: Caudalie/Sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIŽU hladniji dani, a suha koža jedan je od najčešćih problema s kojima se suočavamo u zimskim mjesecima. Upravo zbog toga okrećemo se ekstra hranjivim kremama kako bismo spriječili onaj neugodan osjećaj ispucale kože ruku.

Potražili smo najbolje kreme za ruke koje ne ostavljaju masne tragove, a dodatno će nahraniti kožu i pružiti joj onaj lijepi osjećaj mekoće i elastičnosti. Od korejskih beauty hitova u preslatkom pakiranju pa sve do male doze luksuza na francuski način, ovo su naši favoriti u rangu od 15 do 119 kuna.

L'Occitane Shea Butter Hand Cream (putno pakiranje), 64.30 kn

Jedna od najpoznatijih krema francuskog brenda pomaže nahraniti i umiriti kožu ruku, štiti je od štetnih čimbenika iz okoliša te pomaže vratiti ravnotežu barijere kože. Njegujuća krema bogate teksture posebno je formulirana za suhu kožu i dolazi s visokom koncentracijom karite maslaca (20%). Brzo se upija i čini ruke mekima.

Bonus: 96% sastojaka prirodnog je podrijetla.

Olival krema za ruke i nokte s maslinom, 15 kn

Hidratantna krema za ruke i nokte s uljem masline intenzivno hidratizira kožu, dubinski je hrani i omekšava. Nježna krema izuzetno se brzo upija, štiti od isušivanja i doprinosi jačim i uščuvanim noktima. Idealna je za svakodnevno često korištenje nakon pranja ruku.

Bonus: praktično pakiranje s pumpicom i veliko pakiranje (150 ml) za malu cijenu.

Apivita krema za ruke za intenzivnu hidrataciju, 74.90 kn

Ako vam treba S.O.S. krema za ispucale ruke, ovo je proizvod za vas. Krema za ruke za intenzivnu hidrataciju s hijaluronskom kiselinom i medom namijenjena je intenzivnoj zaštiti ruku. Apivitina krema prava je bomba hranjivih sastojaka. Organski sok aloe, organsko grčko maslinovo ulje i pantenol dubinski hidriraju kožu, dok organski pčelinji vosak i shea maslac pružaju zaštitu i sprječavaju iritacije. Uz to, patentirana infuzija tri vrste planinskog čaja i propolis pružaju snažnu antioksidacijsku zaštitu, a med od timijana, ulje avokada i eterično ulje naranče koži daju mekoću.

Bonus: 96% sastojaka prirodnog je podrijetla.

Nikel brzoupijajuća krema za ruke s jabukom, 49 kn

Krema poznatog domaćeg brenda s ekstraktom svježih jabuka koje nisu nikada i ničim tretirane. Ova brzoupijajuća krema za ruke pruža osjećaj mekoće i elastičnosti bez osjećaja masnoće te štiti kožu od isušivanja.

Bonus: fantastičan miris.

TONYMOLY Scent of the Day So Cozy, 39 kn

Mirisna krema popularnog južnokorejskog brenda ruke čini mekanim i glatkim te pruža osjećaj hidracije. Ova krema za ruke je poput nježne zimske deke, a miriše na bergamot, badem, limun, ružu i vaniliju.

Bonus: brzo se upija.

Sapunoteka krema za ruke badem & kakao, 45 kn

Badem i kakao odlična su zimska kombinacija. Hladno prešano bademovo ulje njeguje i štiti ruke, a kakao maslac izvrsno hidrira kožu i brzo se upija. Krema je laganog i slatkog mirisa, obogaćena eteričnim uljima vanilije i lavande.

Bonus: kvalitetni sastojci.

TONYMOLY Panda's Dream White krema za ruke, 89 kn

Još jedan južnokorejski hit kojem je nemoguće odoljeti. Krema koja će i najgrublje ruke učiniti mekim i svilenkastim. Ova krema intenzivno hidrira kožu i prepuna je sastojaka bogatih hranjivim tvarima, poput Manuka meda i ekstrakta bambusa s dodatkom niacinamida koji ujednačava ton kože i posvjetljuje kožu.

Bonus: preslatka ambalaža.

Caudalie Hand trio set tri kreme za ruke (3x30 ml), 119 kn

Set poznatog francuskog brenda sastoji se od tri luksuzne kreme za ruke i nokte inspirirane ekstraktom citrusa Sauvignon grožđa, aromom Merlota, ekstraktima crnog ribizla i borovnice te aromom Caberneta i mirisom ruže. Pažljivo odabrani sastojci i bogat kompleks hranjivih tvari razlog su zašto su kreme ovog brenda uvijek na listi najtraženijih. Ako tražite poklon kojim ćete razmaziti sebe ili neku dragu osobu, ovo je pravi izbor.

Bonus: raznolik izbor i prekrasna ambalaža.

Pročitajte više