Pronašli smo mašne za kosu koje će se uklopiti u svaki blagdanski outfit

Foto: Shutterstock/chanel.com/net-a-porter.com/hm.com/asos.com/dm.hr/stradivarius.com/saptac.hr/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UKRAS u kosi proljepša svaku običnu, svakodnevnu frizuru, a ove su se godine ovi modni dodaci vratili na velika vrata. Osim scrunchie gumica i jednostavnih kopči, posebno su popularne i mašne za kosu različitih tekstura i dimenzija.

Na BAFTA eventu u Londonu pažnju je prije desetak dana plijenila frizura glumice Margot Robbie, čiju je plavu kosu krasila velika crna mašna. Mašnice su zahvaljujući Chanelu postale klasik u modnom svijetu, a mi smo pregledali ponudu web trgovina i izdvojili najbolje jeftinije alternative.

Chanel Bow barrette, preporučena maloprodajna cijena je 4634 kn (615 €)

Velike crne mašne jedan su od Chanelovih zaštitnih znakova. Osim Coco, volio ih je i Karl Lagerfeld, pa ih je često koristio u svojim kolekcijama, a dominirale su i njihovom kolekcijom za jesen/zimu 2022./2023. 

Chanelova baršunasta mašna za kosu košta više od četiri tisuće kuna, a nešto jeftiniju opciju nudi Net-a-porter, gdje ovaj ukras za kosu stoji više od 1300 kuna. Njihova je mašnica ručno izrađena u Brooklynu od debelog baršuna uvezanog u široku mašnu.

Jennifer Behr - Velvet hair clip, 1359 kn (180 €)

Puno jeftiniji modeli mašnica jednako su chic kao mašnice modnih giganata. U internet trgovini Šaptač cipela našli smo dva modela, jedna je baršunasta gumica za kosu s mašnom po cijeni od 39 kuna.

Baršunasta gumica za kosu, 39 kn (5.18 €)

Drugi model koji smo našli u trgovini Šaptač cipela je predimenzionirana satenska kopča s mašnom po cijeni od 69 kuna. 

Velika satenska kopča za kosu, 69 kn (9.16 €)

Nešto raskošnija mašna može se pronaći i u ASOS-u, a košta 50-ak kuna. Mašna je pričvršćena na metalnu kopču. Crna je boja uvijek dobar odabir, a slagat će se uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju.

Asos design - hair bow in black velvet, 52 kn (6.96 €)

Dm u ponudi ima gumicu za kosu s ukrasnom mašnom od crne čipke. Može se nositi uz svakodnevne odjevne kombinacije, ali i kao dodatak svečanoj frizuri.

Gumica za kosu s mašnom od crne čipke, 34.90 kn (4.63 €)

Na Etsy stranici smo isto našli mašnu za kosu s kopčom. Cijena joj je 67.17 kuna. 

Mašna za kosu, 67.17 kn (8.89 €)

 Velika satenska mašna iz Stradivariusa prodaje se u crnoj i lila boji te leopard uzorku.

Velika satenska mašna, 69.90 Kn (9.28 € )

Pročitajte više