Pronašli smo najkul ovogodišnju sportsku kolekciju

Foto: Press

HLADNIJI i kišni dani često donose manjak motivacije za treningom i boravkom vani. Najdraža jesenska aktivnost nam je najčešće ležanje na kauču s omiljenom dekicom i uživanje u TV programu. No vaše će vam tijelo ipak biti zahvalno ako ostanete aktivni i ne dopustite da vas hladnije vrijeme uspava.

U nastavku donosimo nekoliko savjeta koji će vas inspirirati da zadržite volju i motivaciju za treningom i tijekom jeseni. U tome vam može pomoći i novi sportski outfit u kojem ćete se osjećati ugodno i spremno za nove izazove.

Kako se pokrenuti

Za početak definirajte jasne ciljeve - što želite postići treninzima i do kada. Bez jasno definiranih ciljeva moguće je da ćete izgubiti fokus, a, ako je potrebno, svoje ciljeve i zapišite kako biste se podsjetili i ostali uporni. Nije tajna ni da je vježbanje u dvoje lakše i zabavnije – nagovorite partnera, prijatelje ili nekog od ukućana da vam se pridruži.

Za zabavnije vježbanje možete pripremiti i playlistu svojih omiljenih pjesama jer svi znamo da glazba pokreće. Ako vas hladnije vrijeme može ozbiljno razuvjeriti da nastavite s fizičkim aktivnostima vani, pripremite malu kućnu teretanu u kojoj možete uživati baš svaki dan. Tako više nećete moći koristiti hladnije vrijeme kao izgovor.

Poticaj za redovno vježbanje ovih mjeseci može vam biti i nova odjeća za trening koja, budimo iskreni, može biti stvarno velika motivacija jer svi volimo zablistati u novim krpicama. A kako bismo vam pomogli da dođete do novih odličnih sportskih kompleta, pripremili smo i nagradni natječaj u suradnji s Polleo Sportom.

Foto: Press

Origami kolekcija inspirirat će vas da ostanete aktivni, evo kako do nagrada

Nova Zoe Origami kolekcija jesen/zima 2022 već je privukla pažnju, a priča koja stoji iza ove kolekcije posebno je zanimljiva. Nove boje, odvažan dizajn te vječni šavovi i krojevi prosvijetljeni su i nadahnuti japanskom filozofijom. Kolekcija je posvećena svima koji su pronašli svoj ikigai – svrhu, ono što vas ispunjava, kao i onima koji ga tek trebaju pronaći.

U našem nagradnom natječaju možete osvojiti dva sportska kompleta iz nove Origami kolekcije, a sve što trebate je u nekoliko nam rečenica opisati što je vaš ikigai - male stvari koje vas pokreću i s kojima pronalazite svoj unutarnji mir. Dva najkreativnija odgovora nagrađujemo kompletima iz ove inspirativne kolekcije.

Dobitnice nagradnog natječaja su:

  • Antonela Mahulja
  • Marija Gradiček

Natječaj je reguliran Pravilima natječaja i Pravilima o korištenju osobnih podataka, a u skladu s Pravilima privatnosti

Nova Origami kolekcija inspirira da ostanete aktivni, motivirani i jednostavno zaljubljeni u život. Cjelokupnu ponudu nove Zoe kolekcije po promotivnim cijenama do 40% popusta potražite u Polleo Sportu. Više detalja provjerite ovdje.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Polleo Sportom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Pročitajte više