Pronašli smo prekrasne kuće u Gorskom kotaru za manje od 100 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GORSKI KOTAR čaroban je u svako doba godine i idealna destinacija za odmor. Ako tražite svoj komadić raja i bijeg iz gradske svakodnevice, kuće smještene na mirnim lokacijama u Gorskom kotaru odličan su izbor, bilo da sanjate o vikendici za odmor ili razmišljate o trajnom preseljenju.

Ovo su najljepše kuće u Gorskom kotaru ispod 100 tisuća eura koje smo pronašli na Index Oglasima.

5. Kuća s 1400 m2 okućnice, Brod Moravice, 89.000 €

U idiličnom goranskom mjestu smjestila se samostojeća kuća na parceli od 1400 m2. Kuća je građena 1980. godine, ukupne površine 195 m2 razvedene na tri etaže, međusobno povezane betonskim stubištem.

Prizemlje zauzima garaža, ljetna kuhinja, ostava i kupaonica. Na prvom katu se nalazi dvosoban stan s dnevnim boravkom koji krasi prekrasna kaljeva peć i s velikom terasom s koje se pruža odličan pogled na zelene obronke i goransku šumu. Neuređeno visoko potkrovlje pruža mogućnost povećanja stambenog prostora ili postavljanja dodatnih sadržaja, kako bi je novi vlasnik prilagodio svojim potrebama. Na kući je novi krov, na prvom katu stavljena je nova stolarija, a ostalo je uredno i dobro održavano. Ova nekretnina koja je od rijeke Kupe udaljena 10-ak km prava je oaza za odmor i bijeg od gradske gužve i vreve.

Oglas možete pogledati ovdje.

4. Samostojeća kuća od 130 m2, Mrkopalj, 99.000 €

Nekretnina se nalazi u prekrasnoj prirodi koja okružuje jedino naseljeno mjesto u Hrvatskoj iznad tisuću metara (1078 m), na zapadnim obroncima Bjelolasice. Trenutno je prizemlje u funkciji ugostiteljskog objekta koji ima kuhinju, tri sanitarna čvora i salu ukupne površine 90 m2. U visokom potkrovlju stambeni je prostor koji sadrži kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, hodnik i kupaonicu.

Idealno za razvoj planinskog ili seoskog turizma i aktivnog odmora.

Oglas možete pogledati ovdje.

3. Potpuno adaptirana kuća, Moravice, 70.000 €

Prodaje se potpuno adaptirana kuća na izvanrednoj lokaciji u Moravicama. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju kuće su dvije spavaće sobe, kuhinja s blagovaonicom i kupatilom, a na katu se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo s WC-om. Kući pripada i garaža.

Oglas možete pogledati ovdje.

2. Novoadaptirana kuća, Tršće, 100.000 €

Na 800 metara nadmorske visine i parceli od 698 m2, svega kilometar udaljena od glavne prometnice, tri kilometra od skijališta, u okruženju čiste prirode, nalazi se novoadaptirana kuća, registrirana za bavljenje turizmom.

U suterenu se nalazi podrumski dio i drvarnica ukupne netto površine 57.36 m2. U visokom prizemlju, u koje se dolazi preko malog natkrivenog prolaza, nalaze se kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, soba, kupaonica i hodnik, ukupne površine 53.77 m2.

U potkrovlju, netto površine 51.74 m2, nalaze se četiri sobe, kupaonica i hodnik. Peć na drva, preko koje je izvedeno centralno grijanje, smještena je u dnevnom boravku. Uz kuću je i natkrivena terasa površine 36.76 m2 s koje se pruža pogled na okolne pašnjake i šumu te mala gospodarska zgrada.

Oglas možete pogledati ovdje.

1. Adaptirana kuća u goranskom štihu, Tršće, 100.000 €

U manjem naselju Tršće u predivnom Gorskom kotaru na 824 m nadmorske visine prodaje se samostojeća kuća (S+P+VP), na parceli od 698 m2 okružena zelenilom pašnjaka, livada i blizine šume. Udaljena od glavne prometnice i samog naselja Tršća cca 1 kilometar. Tipična goranska kuća renovirana u goranskom štihu trenutno u svojstvu turističkog iznajmljivanja.

 

Ambijent goranskog izričaja upotpunjava peć na drva za provedeno centralno grijanje. Ugodan boravak na čistom zraku pruža i natkrivena terasa površine 48 m2 s roštiljem u prirodnom okruženju. Uz kuću se nalazi još jedan gospodarski objekt.

Oglas možete pogledati ovdje.

 

 

Pročitajte više