Pronašli smo preslatke tepihe u obliku omiljene hrane koji će podići svaki interijer

Foto: etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je riječ o uređenju interijera, većina bira minimalizam, da je prostor oku ugodan, harmoničan i prozračan. No nekada je dobro razbiti monotoniju u prostoru. To radimo tako da dodamo pojedine elemente u jakim bojama ili neke zanimljive dekoracije baš poput ovih tepiha u obliku hrane.

Tufted Croissant Rug, cijena je 70.58 € (531.79 kn)

Ovaj prekrasan tepih savršen je dodatak svakoj kuhinji ili blagovaonici. Izrađen od mekanog, plišanog materijala, ugodan je za hodanje i dodaje dašak topline i elegancije svakom prostoru. Realističan, detaljan dizajn zasigurno će ovaj tepih učiniti predmetom razgovora i savršenim završnim dodirom vašeg kućnog dekora. Bilo da uživate u šalici kave za stolom za doručak ili ste domaćin večere, ovaj će tepih zasigurno impresionirati svakoga.

Tufted pizza carpet, cijena se kreće od 172.11 € (1296.76 kn)

Ovaj tepih u obliku pizze može se spojiti da se sjedi u krugu ili se može podijeliti na 6 dijelova, po jedan komad svakome.

Savršen poklon za one koji vole slatke ukrasne predmete

Ako volite zabavu i neobične ukrase u svojim domovima, onda su ovi tepisi za vas. Unijet će boju i stil u svaki prostor, a ako imate voljenu osobu koja voli zabavne i slatke ukrasne predmete, onda ovi tepisi mogu biti i savršen poklon.

Irregular banana Tufting Rug, cijena je 73.71 € (555.37 kn)

Definirajući detalji na ovoj kori od banane sigurno će ga učiniti temom za razgovor i simbolom vašeg doma.

Fluffy Watermelon Rug, cijena je 45.98 € (346.44 kn)

Sa svojim posebnim oblikom i kawaii bojama, ovaj se tepih može staviti u većinu kućanstava kao prekrasan mali ukrasni komad.

Egg Rug, cijena je 56.55 € (426.08 kn)

Ovaj tepih može se koristiti u više dijelova vaše kuće. Ne bi trebalo oklijevati oko korištenja u dječjim sobama zahvaljujući antibakterijskim svojstvima i protukliznoj teksturi na stražnjoj strani. Djeca će voljeti ovaj super slatki i zabavni tepih zahvaljujući njegovom dizajnu i mekoći.

Pročitajte više