"Prve adidas tenisice koje kupujem nakon dugo vremena": Bape i adidas opet surađuju

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOG travnja adidas Originals i Bape nastavljaju svoje partnerstvo s novom linijom adidas NBAPE tenisica.

Ove tenisice su inspirirane gradskim stilom 2000-ih, s gornjištem od antilopa i gumenim potplatom koji se savršeno uklapaju u kontrastni šav s tri pruge.

Suradnja između Bape i adidasa se ističe u svakom detalju. Svaki par ima prepoznatljivi APE HEAD japanske marke na bočnoj strani, Bape logo na peti te veliki adidas Trefoil na jeziku. Svaka tenisica dolazi s tri para vezica. 

Reakcije na društvenim mrežama su vrlo pozitivne. Ljudi su oduševljeni. Jedan korisnik komentira da su tenisice odlične, dok drugi ističe da su ovo prve adidas tenisice koje će kupiti nakon dugo vremena.

Ova nova linija adidas tenisica bit će dostupna u dvije različite boje od 20. travnja, a moći će se nabaviti kod odabranih trgovaca.

Pročitajte više