Prvi parfem Kylie Jenner dostupan je za kupnju. Ljudi pišu: Miriše predobro

Foto: kyliecosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE JENNER je prije nekoliko dana najavila lansiranje svog prvog parfema, a on je upravo stigao u online trgovinu. Osim izgleda bočice, sada su poznati i cijena te note parfema. Parfem pod nazivom Cosmic, prema opisu na web stranici, predstavlja "slatki topli cvjetni miris koji je savršen za dan i noć".

Marka kaže da izaziva ovisnost

Prema marki miris "izaziva ovisnost", a njegova skulpturalna bočica dizajnirana je tako da izgleda poput "umjetničkog djela iz drugog svijeta, oblikovana tako da savršeno pristaje u dlan korisnika". Parfem se otvara notama jasmina i crvene naranče, u srcu je akord zlatnog jantara i akord crvenog božura, a bazu čine akordi mošusa vanilije i cedrovine. 

Neki su ga već uspjeli isprobati

Prema komentarima na Instagram profilu Kylie Cosmetics, neki su već isprobali novi miris, dok su ga drugi tek naručili. "Miriše predobro, obožavam ga", "Jedva čekam da mi stigne, upravo sam ga naručila", "Predivan miris", "Kampanja je fantastična", "Kupila sam dvije bočice", "Opsjednuta sam bočicom", "Miriše tako dobro, a bočica je nevjerojatna."

Parfem je dostupan u bočicama od 30, 50 i 100 ml, uz opciju kupnje refila. Cijene parfema kreću se od 44.95 eura za najmanju mililitražu do 73.95 eura za bočicu od 100 ml. Možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više